Start van de herfstvakantie, mooi moment om de deuren te openen en Arnhem te verwennen met de allerlekkerste tosti...
Op zaterdag 25 juni opent De Pizzabakkers in Maastricht feestelijk zijn deuren. Er is live-muziek en we trakteren...
Op 29 juni opent restaurant De Beren aan de Coenenparkstraat in Zutphen haar deuren.
De lockdowns hebben de horeca hard getroffen, maar dat heeft restaurant Tres en De Pizzabakkers er niet van...
Het was een succes vorig jaar zomer: de Biketour langs meerdere vestigingen om letterlijk een kijkje in de keuken...
Quetzal heeft in afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de formule en heeft het plan opgevat om startende ondernemers...
CrepeAffaireheeft was het afgelopen jaar wel dicht, maar heeft niet stil gezeten. Sinds het begin van de Covid...
Spare Rib Express breidt uit naar Limburg en opent een splinternieuw bezorgrestaurant in Gennep. Met deze vestiging...
Frans Mulder, een ondernemer pur sang afkomstig uit Zuidlaren opent per 4 januari de deuren van Foodmaster No5 in...
De Beren restaurants en de Beren bezorgrestaurants worden samengevoegd tot een bedrijf. Met deze fusie denkt de...
Hoe is het De Pizzabakkers de afgelopen 2 weken vergaan?
Vanaf dinsdag 26 november kunnen Bredanaren genieten van een lunch, een diner of een gezellige borrel bij De Beren...
Par Hasard is sinds 2014 actief in Nederland en is sinds 2018 actief als franchiseformule.
De Beren opende in drie weken tijd maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants: in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid...
In alle vestigingen van Yoghurt Barn wordt sinds kort gebruik gemaakt van de muziekdienst ‘Soundtrack Business’
Van 8 tot en met 11 januari presenteert De Pizzabakkers haar pizza & prosecco concept in pop-up versie tijdens de...
Deze maand opende franchiseketen De Beren haar 50e vestiging. De nieuwe locatie betreft een bezorgrestaurant op het...
‘’Happy Tosti is de meest sympathieke lunchformule die franchise Nederland in lange tijd heeft gezien’’
In oktober is Kevin Vereecken gestart als franchisenemer bij De Beren bezorgrestaurants. Tijd voor een interview.
De succesfactor is simpel. Goed, lekker en gezond eten onder de €10,- met gepofte aardappels (Jacketz) als basis.