Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food Retail
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Artikel
(32)
Nieuws
(25)
Column
(8)
Advertentie
(0)
Evenement
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Arbeidszaken
(1)
Automatisering
(1)
Bedrijfshuisvesting
(4)
Business Model
(3)
Crowdfunding
(1)
(-)
Duurzaamheid
(65)
E-commerce
(1)
Financieel
(5)
Franchisegever aan het woord
(5)
Franchisenemersportret
(1)
Franchiseovereenkomst
(1)
Ingezonden berichten
(1)
Inkoop
(2)
Innovatie
(24)
Internationaal
(6)
Logistiek
(2)
Lokaal ondernemerschap
(13)
Marketing
(3)
Nieuw in NL
(1)
Operationeel Management
(2)
Over de oprichter
(4)
Prijzen
(3)
Sales
(1)
Samenwerking
(10)
Starten als ondernemer
(2)
Statistieken
(2)
Strategie
(5)
Toekomst en visie
(21)
Uitbreiding
(8)
Branche
(-)
Food & Horeca
(55)
Food Retail
(12)
Food Business to Business
(3)
Restaurants
(5)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(6)
Koffiebars & Lunchrooms
(8)
Fast Food
(7)
Mobiele verkoop & Vending
(2)
Dark Kitchen
(1)
(-)
Dienstverlening
(22)
Consultancy, Coaching & Training
(1)
Marketing & Sales
(3)
Internet, Communicatie & Telecom
(2)
Overige Dienstverlening
(3)
Non-food Retail
(21)
Non-Food Business to Business
(1)
Bouw, Keukens & Inrichting
(3)
Mode
(2)
Consumer Goods
(4)
Zorg, Sport & Wellness
(9)
‘Ons doel is: gezonde cijfers en minder voedselverspilling’
Artikel van Hans Pieters
Statistieken
Strategie
Business Model
Duurzaamheid
Lekkerland Nederland maakt zich klaar voor zero-emissie
Nieuwsbericht van
24 april 2024
Toekomst en visie
Logistiek
Duurzaamheid
Innovatie
Haalbaarheidsstudies voor batterijopslag: Een cruciale stap in de energietransitie
Artikel van
Duurzaamheid
Apicbase introduceert geavanceerde CO2-trackingtool voor foodservice: essentieel voor CSRD-compliance en duurzaamheidstransparantie
Nieuwsbericht van
17 oktober 2024
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Lowlander versterkt horecastrategie met behulp van innovatief Brand Management Platform
Nieuwsbericht van
22 oktober 2024
Samenwerking
Logistiek
Duurzaamheid
Anne&Max één van de veertig meest inspirerende organisaties van Nederland!
Nieuwsbericht van
18 oktober 2024
Prijzen
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Kaldi opent derde vestiging in Amsterdam in Kaldi 3.0 stijl
Nieuwsbericht van
1 november 2024
Lokaal ondernemerschap
Uitbreiding
Duurzaamheid
Buurtsuper Ubels vernieuwd en geheel energiezuinig
Nieuwsbericht van
17 november 2024
Lokaal ondernemerschap
Samenwerking
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
Fortune Coffee opent duurzaam pand met focus op ontmoeten en samenwerken
Nieuwsbericht van
26 november 2024
Lokaal ondernemerschap
Starten als ondernemer
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Valenta ontvangt EcoVadis Bronzen Medaille voor duurzaamheidsuitmuntendheid
Artikel van Alina Dyazhur
Prijzen
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
De verbindende kracht van Fortune Coffee
Artikel van Hans Veltmeijer
Strategie
Duurzaamheid
Investeren in Self Storage: trends en kansen
Artikel van Emma Wever
Lokaal ondernemerschap
Starten als ondernemer
Uitbreiding
Duurzaamheid
Simon Lévelt bereikt mijlpaal met 100% biologisch koffieassortiment
Nieuwsbericht van
13 oktober 2024
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Nieuwste Albert Heijn XL duurzaamste supermarkt in Europa
Nieuwsbericht van
2 november 2016
Duurzaamheid
Innovatie
Eendracht versterkt bij Spar
Artikel van
Hans Veltmeijer
Strategie
Financieel
Business Model
Duurzaamheid
Innovatie
Franchiseovereenkomst
Energiecollectief helpt franchisers besparen én verduurzamen
Artikel van
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Inkoop
Subway: 'Gezonde en snelle broodjes'
Artikel van
Reinold Vugs
Sales
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Franchisegever aan het woord
Bijeenkomst Marshoek: Begroting van levensbelang
Artikel van
Hans Veltmeijer
Financieel
Business Model
Duurzaamheid
Franchisenemersportret
Leonidas: trouw aan de wortels
Artikel van
Hans Veltmeijer
Operationeel Management
Over de oprichter
Toekomst en visie
Duurzaamheid
De passie van Evelien Hölsken
Artikel van
Evelien Hölsken
Internationaal
Duurzaamheid
De les van Mcsucces
Artikel van
Lokaal ondernemerschap
Marketing
Internationaal
Financieel
Duurzaamheid
Innovatie
Interview met Dr. Cor Molenaar
Artikel van
Bert Jongen
Toekomst en visie
Duurzaamheid
E-commerce
Innovatie
Brownies & Downies op franchisepad
Artikel van
Hans Veltmeijer
Nieuw in NL
Duurzaamheid
Innovatie
Frietfiets en Frietwinkel: dagverse biologische frieten
Artikel van
Martijn Louws
Duurzaamheid
Over de oprichter
Minder vlees, meer plantaardig voedsel, als het maar lékker is!
Artikel van
Pras Weijers
Duurzaamheid
Toekomst en visie
Binnenstadservice streeft naar binnensteden die schoner en leefbaarder zijn
Artikel van
Martijn Louws
Toekomst en visie
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Innovatie
'Franchise is succesvol groeimodel'
Artikel van Joost Bos
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Toekomst en visie
‘Kansen benutten, in gezamenlijkheid’
Artikel van Martijn Louws
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Toekomst en visie
Domino’s Pizza marktleider in bezorgmaaltijden in Benelux
Nieuwsbericht van
18 januari 2018
Duurzaamheid
Innovatie
Albert Heijn: minder verpakkingen en meer recycling
Nieuwsbericht van
17 september 2018
Duurzaamheid
Innovatie
Paginering
Huidige pagina
1
Page
2
Page
3
Volgende pagina