Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Nieuws
(12)
Artikel
(8)
Column
(2)
Advertentie
(0)
Evenement
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Arbeidszaken
(1)
Automatisering
(1)
Business Model
(1)
(-)
Duurzaamheid
(22)
Financieel
(1)
Ingezonden berichten
(2)
Innovatie
(8)
Internationaal
(4)
Lokaal ondernemerschap
(6)
Marketing
(2)
Nieuw in NL
(1)
Operationeel Management
(1)
Samenwerking
(4)
Statistieken
(1)
Strategie
(1)
Toekomst en visie
(3)
Uitbreiding
(3)
Branche
Food & Horeca
(47)
(-)
Food Retail
(8)
Food Business to Business
(2)
(-)
Restaurants
(4)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(5)
(-)
Koffiebars & Lunchrooms
(5)
(-)
Fast Food
(7)
Mobiele verkoop & Vending
(2)
Host & Ghost Kitchen
(1)
Non-food Retail
(20)
Non-Food Business to Business
(1)
(-)
Bouw, Keukens & Inrichting
(3)
Mode
(1)
Consumer Goods
(4)
Dienstverlening
(20)
Consultancy, Coaching & Training
(1)
Marketing & Sales
(1)
(-)
Internet, Communicatie & Telecom
(2)
Overige Dienstverlening
(2)
Financiële Dienstverlening
(1)
Zorg, Sport & Wellness
(9)
‘Ons doel is: gezonde cijfers en minder voedselverspilling’
Artikel van Hans Pieters
Statistieken
Strategie
Business Model
Duurzaamheid
Liever een waterput in Mali dan een tweede auto
Artikel van Hans Veltmeijer
Arbeidszaken
Duurzaamheid
Internationaal
Subway Nederland stopt met plastic rietjes
Nieuwsbericht van
31 oktober 2018
Duurzaamheid
Iedereen blij met koffie
Artikel van Pras Weijers
Duurzaamheid
Internationaal
Lokaal ondernemerschap
Franchisenemers van Jumbo door met Too Good To Go app
Nieuwsbericht van
6 februari 2020
Samenwerking
Duurzaamheid
Wok to go investeert in een gezond en duurzaam binnenklimaat
Artikel van Martijn Louws
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren
Nieuwsbericht van
30 november 2023
Lokaal ondernemerschap
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
Feestelijke opening bij bijna 200-jarig familiebedrijf Simon Lévelt in Haarlem
Nieuwsbericht van
8 augustus 2023
Lokaal ondernemerschap
Operationeel Management
Duurzaamheid
Innovatie
Een half miljoen minder koffie- en theeverpakkingen bij Simon Lévelt in 2024!
Nieuwsbericht van
25 januari 2024
Duurzaamheid
Ingezonden berichten
Anne&Max stapt als eerste landelijke koffieketen over naar biologische groothandel Udea
Nieuwsbericht van
23 februari 2024
Samenwerking
Uitbreiding
Internationaal
Duurzaamheid
Laat jouw franchise bedrijfspand van een PVC vloer voorzien
Artikel van
Duurzaamheid
Ingezonden berichten
DGN retail wint Recycle Power Award
Nieuwsbericht van
22 oktober 2020
Duurzaamheid
Innovatie
Marketing
Bring Back Friday bij IKEA
Nieuwsbericht van
24 november 2020
Duurzaamheid
Internationaal
Nieuw in NL
McDonald’s heeft afval én info verzameld tijdens Landelijke Opschoondag
Nieuwsbericht van
22 maart 2021
Duurzaamheid
Innovatie
Lokaal ondernemerschap
Samenwerking
De Pizzabakkers LAB-EVENT: ZOEKTOCHT NAAR DE LEKKERSTE PLANT-BASED PIZZA
Artikel van
Duurzaamheid
Lokaal ondernemerschap
McDonald’s start de bouw van nieuw restaurant bij het nieuwe Cambuurstadion
Nieuwsbericht van
25 februari 2022
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
Trends en ontwikkelingen bij foodformules
Artikel van Hans Pieters
Automatisering
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Nieuwste Albert Heijn XL duurzaamste supermarkt in Europa
Nieuwsbericht van
2 november 2016
Duurzaamheid
Innovatie
De meerwaarde van Ekoplaza
Artikel van Pras Weijers
Duurzaamheid
Lokaal ondernemerschap
Marketing
Domino’s Pizza marktleider in bezorgmaaltijden in Benelux
Nieuwsbericht van
18 januari 2018
Duurzaamheid
Innovatie
Column van Geert Merckaert
14 slimme manieren om foodcost te verlagen in je restaurantketen
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie
Column van Geerteke Verbaten
Duurzaam ondernemen in franchise: drie tips om afval te verminderen en kosten te besparen
Duurzaamheid