De lockdowns hebben de horeca hard getroffen, maar dat heeft restaurant Tres en De Pizzabakkers er niet van...
Quetzal heeft in afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de formule en heeft het plan opgevat om startende ondernemers...
CrepeAffaireheeft was het afgelopen jaar wel dicht, maar heeft niet stil gezeten. Sinds het begin van de Covid...
Dinsdag 22 december opende KFC een nieuw restaurant met Drive-Thru aan de A13 bij tankstation Esso Ruyven in...
Ondanks dat alle Specsavers winkels in de afgelopen maanden zijn open gebleven, heeft de franchiseformule een fikse...
HEMA laat weten dat Marcel Boekhoorn per 3 juli is teruggetreden uit de Raad van Commissarissen. Met alle...
De Beren restaurants en de Beren bezorgrestaurants worden samengevoegd tot een bedrijf. Met deze fusie denkt de...
Hoe is het De Pizzabakkers de afgelopen 2 weken vergaan?
HEMA Eindhoven opent vandaag haar nieuwe locatie aan het 18 Septemberplein met het nieuwste HEMA winkel- en...
Met ingang van januari is Olaf Seinen de nieuwe franchisedirecteur voor de 'groene' franchiseformule Used Products.
Par Hasard is sinds 2014 actief in Nederland en is sinds 2018 actief als franchiseformule.
Met de verhuizing zijn alle werknemers over naar een volledig nieuw gerealiseerde kantoorruimte boven het Bison...
In zijn nieuwe rol als Managing Director van GrandVision Benelux is Jan-Derek Groenendaal verantwoordelijk voor de...
In alle vestigingen van Yoghurt Barn wordt sinds kort gebruik gemaakt van de muziekdienst ‘Soundtrack Business’
Het warenhuis HEMA heeft een brief gestuurd naar de franchisenemers waarin het de franchiseformule...
In die functie zal hij leiding geven aan de verdere transformatie van Blokker en moet de uitvoering van de plannen...
Van 8 tot en met 11 januari presenteert De Pizzabakkers haar pizza & prosecco concept in pop-up versie tijdens de...
Onlangs is de nieuwe responsive website van Koopplein.nl live gegaan. “Iedereen kan nu kennismaken met de nieuwe...
De succesfactor is simpel. Goed, lekker en gezond eten onder de €10,- met gepofte aardappels (Jacketz) als basis.