Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food Retail
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Columns
Type
Advertentie
Artikel
(-)
Column
Evenement
Formule
Nieuws
Organisatie
Onderwerp
Arbeidszaken
(2)
Automatisering
(4)
Business Model
(1)
Corona Crisis
(1)
Duurzaamheid
(2)
E-commerce
(1)
Financieel
(3)
Franchisegever aan het woord
(1)
Innovatie
(3)
Juridisch
(1)
Lokaal ondernemerschap
(2)
Marketing
(3)
Operationeel Management
(1)
Sales
(1)
Samenwerking
(1)
Strategie
(4)
Toekomst en visie
(8)
Uitbreiding
(1)
Wet Franchise
(2)
Branche
Dienstverlening
(493)
Consultancy, Coaching & Training
(17)
Marketing & Sales
(12)
(-)
Internet, Communicatie & Telecom
(6)
Recruitment, Uitzenden & Payroll
(1)
Overige Dienstverlening
(7)
Financiële Dienstverlening
(13)
Non-food Retail
(338)
Non-Food Business to Business
(1)
(-)
Automotive
(2)
Consumer Goods
(1)
Elektronica, Media & Communicatie
(1)
Food & Horeca
(337)
Food Retail
(6)
Food Business to Business
(3)
(-)
Restaurants
(3)
(-)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(3)
Koffiebars & Lunchrooms
(3)
Fast Food
(4)
Mobiele verkoop & Vending
(3)
Dark Kitchen
(2)
Zorg, Sport & Wellness
(323)
Sport & Fitness
(3)
(-)
Beauty & Wellness
(1)
(-)
Master Franchise
(5)
Column van Geerteke Verbaten
Duurzaam ondernemen in franchise: drie tips om afval te verminderen en kosten te besparen
Duurzaamheid
Column van Geerteke Verbaten
De menukaart: van hoofdpijndossier naar gestroomlijnd proces
Marketing
Column van Geert Merckaert
Efficiënte kostenbeheersing in de horeca: 5 manieren waarop software de weg naar winstgevende restaurants effent
Financieel
Column van Geert Merckaert
14 slimme manieren om foodcost te verlagen in je restaurantketen
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie
Column van Pieter Koelewijn
Versnel je groei met de 5 groeistrategieën voor franchisegevers
Strategie
Toekomst en visie
Uitbreiding
Column van Arno van Helvoirt
Dit is er veranderd voor werkgevers per 1 januari 2021
Toekomst en visie
Wet Franchise
Column van Marja Groen
Iconische Imagobeleving. Iconisch? Zelfs wat ongrijpbaar
Strategie
Toekomst en visie
Column van Marja Groen
Creatie van Iconische Imagobeleving
Business Model
Strategie
Toekomst en visie
Column van Arno van Helvoirt
Blijven ondernemen in roerige en onzekere tijden
Arbeidszaken
Corona Crisis
Toekomst en visie
Column van Kees Kan
HEMA en goed franchisegeverschap
Juridisch
Samenwerking
Wet Franchise
Column van Sihem Mohib - Retailscience
Klantrecensies omzetten in bruikbare gegevens
Marketing
Column van
Tips voor een succesvolle App strategie
Automatisering
Innovatie
Toekomst en visie
Column van Andrew Citroen
Geld stinkt!
Automatisering
Column van Erwin Hundling
Buitenreclame werkt!
Lokaal ondernemerschap
Marketing
Sales
Column van Karin Valk
In 3 stappen naar goede artikelgegevens
Automatisering
E-commerce
Innovatie
Column van Jaspar Steenman
Welke kengetallen kan men in de horeca inzetten?
Arbeidszaken
Automatisering
Financieel
Operationeel Management
Strategie
Toekomst en visie
Column van Franchiseplus
Eerst 15 eigen vestigingen, dan pas franchisen!
Franchisegever aan het woord
Lokaal ondernemerschap
Toekomst en visie