Buitenreclame werkt!

Veel informatie prikkelt ons dagelijks, buitenreclame, social media, busreclame, gevelreclame, reclame die op bedrijfsauto’s is geplakt. Een kleurrijk geheel of een kakofonie van invloeden.

Onlangs kregen wij een opmerkelijk verzoek van een kunstenaar. Of hij onze reclamedisplays die regionaal en lokaal zichtbaar zijn in de verschillende gemeenten mocht gebruiken voor een kunstproject. Hij had overal in de markt bot gevangen, of een standaard offerte ontvangen, wij belden hem direct op.

Onze kunstenaar wil hiervoor bewustzijn creëren door middel van een conceptueel kunstproject. Door de reclameborden te gebruiken voor de blanco advertenties wil de kunstenaar het medium op een andere manier inzetten dan reclame maken. Niet alleen in Bunnik zijn de blanco reclameborden te vinden. Ook in Bunschoten, de Ronde Venen en andere plaatsen duiken de borden op.

Hij leverde een opmaak aan en wij hebben dit kunstproject landelijk ingezet, gewoon omdat we een grote gunfactor hebben naar cultuur.  Bovendien waren we heel nieuwsgierig naar de impact van deze manier om ons displays in te zetten. Welke reacties volgen er en hoeveel zijn dat er per regio?

Daarnaast maakt onze kunstenaar er een mooi project van met een kop en een staart. Nieuwsgierig? Buitenreclame werkt! 

Erwin Hundling
Event Support Holland

Erwin Hundling
Erwin Hundling Erwin Hundling
Buitenreclameadviseur