De Rotterdamse horecaformule De Beren maakt ondanks de pittige tijd midden in de coronacrisis een waar...
Quetzal heeft in afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de formule en heeft het plan opgevat om startende ondernemers...
Woensdagavond zijn Nederlanders massaal nog een keer uit eten geweest. Restaurantketen De Beren merkte meteen na de...
De Beren restaurants en de Beren bezorgrestaurants worden samengevoegd tot een bedrijf. Met deze fusie denkt de...
Shunli Huang, medeoprichter eazie, vertelt: “De afgelopen jaren zien we echt dat steeds meer mensen bewust omgaan...
Afgelopen weekend opende De Beren drive-thru met optredens van bekende en lokale artiesten in Zoetermeer en...
McDonald’s heeft een prototype restaurant ingericht. In deze voorbeeldsituatie toont de franchiseformule hoe...
Sinds woensdag 29 april heeft La Place een aantal Take Away locaties in Nederland geopend. Ondanks dat de La Place...
"Op de Horecava 2019 presenteren we ons pizza & prosecco concept in Virtual Reality"
Vorige week werden tijdens het jaarlijkse nieuwsjaarevent van De Beren de omzetcijfers van 2017 bekend gemaakt.
Het bestaat uit een nieuw horeca- en take-awayconcept met nieuwe gerechten en producten en een aansluitende kook...
De succesfactor is simpel. Goed, lekker en gezond eten onder de €10,- met gepofte aardappels (Jacketz) als basis.
Op het Damrak in Amsterdam is het eerste Délifrance restaurant geopend volgens het nieuwe franchise concept.