Eazie groeit door in coronatijd 

Eazie heeft in Alphen aan den Rijn een nieuwe vestiging geopend op A1 locatie aan de Pieter Doelmanstraat 4. De opening ten tijde van de coronacrisis is bijzonder te noemen, maar ook zeer geslaagd.

Shunli Huang, medeoprichter eazie, vertelt: “De afgelopen jaren zien we echt dat steeds meer mensen bewust omgaan met eten. Ze willen gezonde versbereide maaltijden en ervan overtuigd zijn dat het eten aansluit bij hun persoonlijke visie op gezond leven. Door de corona-uitbraak is deze trend versneld en versterkt. Onze missie is om mensen te helpen om gemakkelijk, gezonder te leven en dit sluit naadloos aan op deze blijvende trend. Met onze Nutricheck kan de gast zijn healthy food 100% laten aansluiten op zijn persoonlijke doelen, zoals afvallen, spieren versterken of mentale focus. Een door onze gasten zeer gewaardeerde tool die is ontwikkeld met de sportdiëtiste van de KNVB en Oranje-elftallen, Naomi Brinkmans.”

Groeistrategie

Rob Wolfs, directeur eazie: “Onze klanten zijn vaak jong, werkend of studerend, bewust levend en multicultureel. Deze uitbreiding is wederom een resultaat van onze strategie om healthy food voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. De bezorgmarkt en daarbinnen het bezorgen van versbereide gezonde maaltijden groeit elk jaar zeer fors. Wij hebben nu al een stevige positie opgebouwd en zien hierin nog voldoende ruimte voor groei. Inmiddels heeft eazie veel vestigingen in en rondom de Randstad en in diverse grote steden, zoals: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda, Tilburg. Dit jaar opent eazie nog diverse vestigingen. Onder andere in Nijmegen en Amsterdam.” 

Bekijk ook