Omzetgroei voor De Beren (bezorg)restaurants

Vorige week werden tijdens het jaarlijkse nieuwsjaarevent van De Beren de omzetcijfers van 2017 bekend gemaakt. De horecaketen opende afgelopen jaar 8 nieuwe vestigingen. De omzet van de horecaketen is met 35% gegroeid ten opzichte van 2016. 

Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants, vertelt: “Dit is een prestatie waar we ontzettend trots op zijn. Mede door de juiste mensen om ons heen te verzamelen, bereiken wij met elkaar wat we willen en bepalen we ons eigen succes. Samen met de franchisenemers, managers en alle medewerkers weten we De Beren elk jaar naar een hoger niveau te tillen!”

Toekomstplannen voor 2018

Het doel voor het nieuwe jaar is om minimaal 15 vestingen te openen door het hele land. Deze maand opent De Beren een zaak in Apeldoorn en in april opent de franchiseformule een vestiging in Groningen. 

Het geheim van het succes van deze horecaketen? Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants, antwoordt: “Als ondernemers blijven wij onszelf ontwikkelen en uitdagen: voor ons bestaan er geen grenzen in het groeien en dromen. Daarnaast vinden we het belangrijk om naar onze medewerkers te kijken wanneer het goed gaat, en in de spiegel te kijken als het slecht gaat, niet andersom!”