Flexschilder.nl

  Flexschilder.nl is een bemiddelaar binnen de schilders branche, met landelijke dekking. Flexschilder.nl ontzorgt opdrachtgevers op het gebied van personeelsbemiddeling. Persoonlijke service staat hierbij centraal. Flexschilder.nl bemiddelt schilders, glaszetters, en houtrotsaneerders in de vorm van uitzenden, detachering, ZZP-bemiddeling en schildersopleidingen.

  Jouw rol als franchisenemer

  Als franchisenemer bij Flexschilder.nl word jij een toegewijd contactpersoon voor de opdrachtgevers in jouw regio. Als franchisenemer zorg jij voor een duurzame relatie met opdrachtgevers en focus jij je op je core business: de perfecte match maken tussen bedrijf en talent.

  De voordelen van Flexschilder.nl binnen de Flexibility Groep

  Flexschilder.nl maakt deel uit van de Flexibility Groep, een franchiseorganisatie actief in de uitzendbranche sinds 2006. Met zowel fysieke als virtuele vestigingen door het hele land, bestaat de groep uit 6 uitzendlabels, elk gericht op een specifieke branche, waar Flexschilder.nl er één van is. Binnen de Flexibility Groep kun je als ondernemer een vliegende start maken, waarbij je je volledig kunt concentreren op je core business. Het servicekantoor biedt ondersteuning op verschillende gebieden, zoals backoffice, marketing, financiële administratie en trainingen. Daarnaast profiteer je van certificeringen, bestaande naamsbekendheid, schaalvoordelen, systemen en verzekeringen.

  Waarom franchisenemer worden?

  Je krijgt persoonlijke begeleiding van experts op het servicekantoor, om te kunnen groeien op zowel korte als lange termijn. Ook kun je rekenen op collega-ondernemers als sparringpartners. Bij de Flexibility Groep geloven ze in zelfstandig ondernemen, maar nooit alleen.

  Interesse?

  Ben je nieuwsgierig naar de organisatie? Bekijk dan deze video, opgenomen tijdens een van de jaarlijkse ondernemersdagen. Op deze dagen komen franchisenemers van alle labels onder de vlag van Flexibility Groep samen om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en te genieten van gezellige activiteiten en borrels.

  Wil je franchisen bij Flexschilder.nl? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2012
  Aantal vestigingen
  12
  Waarvan franchise
  6
  Entreegeld
  €9.999
  Benodigd eigen vermogen
  €1.000
  NFV lid
  Ja