Flexibility Groep

  Flexibility Groep, sinds 2006 actief als het eerste online uitzendbureau met zowel fysieke als virtuele vestigingen in Nederland, biedt een unieke franchiseformule. 

  Verdeeld in zes gespecialiseerde branches met elk hun eigen uitzendlabel, biedt het platform ondernemers de mogelijkheid hun eigen uitzendbureau te starten. De formule van Flexibility Groep combineert het lokale netwerk van franchisenemers met de professionele backoffice van een grote organisatie. Deze synergie heeft zich meermaals bewezen als een solide basis voor startende ondernemers.

  De organisatie biedt franchisenemers een stevige basis voor hun bedrijf, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op het leiden van hun vestiging. Als franchisegever ondersteunt Flexibility Groep in essentiële aspecten zoals certificeringen, systemen, verzekeringen, deskundige kennis, naamsbekendheid en schaalvoordelen. Dit stelt franchisenemers in staat om zich te richten op wat zij het liefste doen, zonder vanaf nul te beginnen.

  In een recent gepubliceerde video delen vier franchise-uitzendondernemers van Flexibility Groep hun persoonlijke ervaringen. Paul, Heidi, Marlies en Jasmijn bespreken hun traject als ondernemers binnen het netwerk van Flexibility Groep en hoe deze organisatie hen heeft geholpen hun ondernemersdromen waar te maken.

   

  Flexibility Groep biedt ondersteuning aan zowel ervaren professionals in de uitzendbranche als nieuwkomers. Met 15 jaar ervaring en meer dan 112 succesvolle ondernemers die zich bij het netwerk hebben aangesloten, heeft het bedrijf ruim 165 jaar gecombineerde ervaring in de sector. Het toegankelijke opstartconcept en de significante voordelen voor zelfstandige uitzendprofessionals maken het een aantrekkelijke keuze voor potentiële franchisenemers. 

  De organisatie benadrukt het belang van persoonlijke ondersteuning voor de langetermijngroeiambities van haar franchisenemers. De experts van Flexibility Groep staan klaar om als veelzijdige partner ondersteuning te bieden aan zowel de ondernemers als hun bedrijven. Flexibility Groep gelooft sterk in het concept van zelfstandig ondernemen, maar benadrukt dat men nooit alleen staat in dit traject.

  Flexibility neemt momenteel geen nieuwe aanvragen in behandeling.

   

  Franchise recruitment ondernemer worden, iets voor jou?

  Je bent al enkele jaren actief in de uitzendmarkt. Hierdoor heb je een duidelijke visie ontwikkelt over de branche...

  Ondernemen als duo: werkt dat? Twee ondernemersduo’s van de Flexibility Groep zijn enthousiast.

  Algemeen

  Het echtpaar Sandra en Herben Woudstra leidt een vestiging van de formule Flexschilder.nl als een geoliede machine...

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2006
  Aantal vestigingen
  120
  Waarvan franchise
  120
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  € 375
  Benodigd eigen vermogen
  €1.000
  NFV lid
  Ja