Flexibility Groep

  Een eigen uitzendbureau starten is een geweldig idee, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen investeren in een laptop en telefoon. Veel mensen stuiten op benodigde certificeringen, verzekeringen en het startkapitaal om de eerste uitzendkrachten te kunnen verlonen.

  Met al deze zaken in overweging kan het besluit om een eigen bureau in de uitzendbranche te starten ontmoedigend zijn. De Flexibility Groep heeft daarom een concept ontwikkeld waarbij ambitieuze ondernemers op een laagdrempelige manier kunnen genieten van hun vrijheid als ondernemer zonder zich druk te hoeven maken over secundaire bedrijfsprocessen.

  De keuze om via een franchisestructuur een uitzendbureau te starten lijkt duidelijk te zijn. Deze constructie biedt een sterk back office, dat helpt bij het compenseren van de kosten, tijd en administratieve lasten die gepaard gaan met het opzetten van een eigen uitzendbureau. Bovendien biedt de franchiseformule zekerheid, vrijheid en financiële voordelen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om te sparren het volledige Flexibility Groep netwerk van collega-ondernemers, waardoor je direct je netwerk uitbreidt en veel samenwerkingsmogelijkheden kan creëren. Het ondersteunende en collectieve karakter van dit concept is een belangrijke factor in het succes van de franchiseformule van de Flexibility Groep.

   

   

  In deze bovenstaande video delen vier franchise-uitzendondernemers hun eigen ervaringen als uitzendondernemer bij de Flexibility Groep. Hoe is het echt om een eigen uitzendbureau te runnen? Paul, Heidi, Marlies en Jasmijn vertellen over hun ervaringen als ondernemer en hoe Flexibility Groep hen geholpen heeft om hun ondernemersambitie te verwezenlijken.

  Bij de Flexibility Groep houden we ervan om onze potentiële ondernemers beter te leren kennen door middel van een gesprek. Dit gesprek kunt u bij ons aanvragen per mail of telefoon. Tijdens het kennismakingsgesprek, dat ongeveer 15 tot 20 minuten duurt, willen we graag meer over u weten en beantwoorden we graag al uw vragen. We bespreken onder andere uw werkervaring in of affiniteit met de uitzendbranche, maar we zijn vooral geïnteresseerd in u, uw ondernemersambitie. Door dit gesprek te voeren, leren we graag meer over uw ondernemersplannen. Ook als uw businessplan nog niet volledig uitgewerkt is, maar u ervan overtuigd bent dat zelfstandig ondernemen in de uitzendbranche bij u past, willen we graag het gesprek aangaan. Tijdens dit gesprek zal u meer verteld worden over onze franchiseformule. 

  Alles begint met een goed gesprek!
   

  Franchise recruitment ondernemer worden, iets voor jou?

  Je bent al enkele jaren actief in de uitzendmarkt. Hierdoor heb je een duidelijke visie ontwikkelt over de branche...

  Ondernemen als duo: werkt dat? Twee ondernemersduo’s van de Flexibility Groep zijn enthousiast.

  Algemeen

  Het echtpaar Sandra en Herben Woudstra leidt een vestiging van de formule Flexschilder.nl als een geoliede machine...

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2006
  Aantal vestigingen
  120
  Waarvan franchise
  120
  Entreegeld
  €7.500
  Franchise fee
  € 375
  Benodigd eigen vermogen
  €1.000
  NFV lid
  Ja