Franchise recruitment ondernemer worden, iets voor jou?

Je bent al enkele jaren actief in de uitzendmarkt. Hierdoor heb je een duidelijke visie ontwikkelt over de branche en de markt. De behoefte om deze visie uit te dragen wordt steeds sterker. Alleen is daar in je huidige rol niet altijd ruimte voor. Je moet nu eenmaal rekening houden met de visie en organisatiedoelstellingen van je werkgever. 

Het idee om voor jezelf te beginnen wordt daardoor steeds sterker. Dan kun je immers je werk doen op een manier zoals jij dat prettig vindt. Tevens heb je in deze branche de afgelopen jaren een interessant netwerk opgebouwd, dat je voor je eigen bedrijf kunt inzetten.
Toch is het wel spannend, want er komen bij het ondernemen ook veel randzaken kijken waar je minder goed in thuis bent en/of minder plezier aan beleeft. Denk aan administratie, verloning, boekhouden enzovoort. 

Wanneer je deze rompslomp niet wilt kun je dit uitbesteden. Eén optie is om je aan te sluiten bij onze franchiseformule. Het voordeel is namelijk dat wij al deze zaken voor jou uit handen nemen. Zo kun jij je volledig focussen op het bemiddelen van kandidaten naar banen bij klanten. 

Onze franchiseformule

Wat onze franchiseformule anders maakt is dat je bij ons geen fysiek kantoor nodig hebt om je werk te kunnen doen. Dit maakt het starten van je eigen uitzendbureau laagdrempelig. Werkzoekenden komen langs op een plaats en een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Jij bent de ondernemer, dus jij bepaalt!

Binnen onze franchiseformule voeren we acht labels. Dit zijn: Flexibility Uitzendbureau, Flexibility Multilingual, HetUitzendbureau, Flexschilder, TECHNIFY, Flexibility Onderwijs, iMarketeers en StartEigenUitzenbureau.nl 

Labels voor banen tot MBO – niveau:

HetUitzendbureau.nl
Dit label richt zich op banen in de bouw, logistiek, techniek, hoveniers, productie, schoonmaak en elektro.

Flexschilder.nl
Dit label richt zich op vakschilders en glaszetters.

Labels voor banen op MBO-, HBO- en WO- niveau:

Flexibility Uitzendbureau
Dit label richt zich op banen in administratie, financieel, marketing, sales, secretarieel en management ondersteuning.

Flexibility Multilingual 
Dit label richt zich op banen in verschillende branches voor mensen die meerdere talen spreken. 

Flexibility Onderwijs
Dit label richt zich op banen in het onderwijs, zoals leraren en onderwijsassistenten.

TECHNIFY
Dit label richt zich op banen voor technisch personeel. 

iMarketeers
Dit label richt zich op banen voor online marketeers. 

StartEigenUitzendbureau.nl
Dit label richt zich op recruitment professionals die hun eigen uitzendbureau willen gaan beginnen.

Afhankelijk van je eigen voorkeur én het netwerk dat je hebt opgebouwd kun je onder één van deze labels je eigen bedrijf starten.

Voordelen van franchise ondernemerschap 

Wanneer je besluit om bij ons franchise ondernemer te worden, ga je een opleidingstraject in om de benodigde certificeringen te behalen én kennis op te doen op het gebied van ondernemerschap. Dit is de basis die je nodig hebt voor de start van je eigen uitzendbureau. Daarnaast kun je, nadat je je eigen onderneming bent gestart, ook deelnemen aan andere bijeenkomsten en trainingen die we organiseren.

Verder is het voordeel van franchise ondernemerschap dat je onderdeel wordt van een grotere formule. Zo kun je gebruik maken van één van onze acht handelsnamen (afhankelijk voor welk label je kiest) en alleenrecht in jou regio. Daarnaast wordt je door ons niet alleen ondersteund op het gebied van administratieve zaken, maar ook omtrent wet- en regelgeving, marketing en verloning en dergelijke waarvoor je van onze kennis en diensten gebruik kunt maken.

Doordat je op onze ondersteunende dienstverlening kunt rekenen kun jij als startend franchise-ondernemer van de Flexibility groep voortvarend van start gaan. Je kunt direct aan de slag met het binnenhalen van klanten. Ook kun je meteen starten met jezelf lokaal op de kaart te zetten. Door aan de slag te gaan met je naamsbekendheid kun je kandidaten gaan werven voor interessante vacatures én nieuwe klanten binnenhalen.

Toch kan het zelfstandig ondernemerschap soms ook eenzaam zijn. Vaak zit je met vragen en heb je niet meteen iemand in de buurt die je kan helpen.
Ook in die gevallen kun je contact met ons opnemen óf met onze franchise ondernemers. 

Onze franchise ondernemers hebben vaak dezelfde weg afgelegd als jij. Hierdoor kunnen jullie gemakkelijker kennis en ervaringen met elkaar delen. Zo leer je van elkaar waardoor je niet alles zelf hoeft uit te vinden. Vooral als je net begint als ondernemer is dat erg prettig. 

Wil je meer weten over onze franchiseformule? Vraag dan onze brochure aan of plan een afspraak in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
 

Lees meer over:
Jordi van Kalmthout
Online marketeer
Bekijk ook
Stel je vraag aan Jordi van Kalmthout
CAPTCHA