De Rotterdamse horecaformule De Beren maakt ondanks de pittige tijd midden in de coronacrisis een waar...
SushiPoint biedt lokale ondernemers de helpende hand door met alle 32 vestigingen haar bezorgers beschikbaar te...
Zuster Evie BV heeft afgelopen vrijdag 30 oktober aan haar franchisenemers laten weten dat ze vanaf 1 januari 2021...
Woensdagavond zijn Nederlanders massaal nog een keer uit eten geweest. Restaurantketen De Beren merkte meteen na de...
Shunli Huang, medeoprichter eazie, vertelt: “De afgelopen jaren zien we echt dat steeds meer mensen bewust omgaan...
Afgelopen weekend opende De Beren drive-thru met optredens van bekende en lokale artiesten in Zoetermeer en...
McDonald’s heeft een prototype restaurant ingericht. In deze voorbeeldsituatie toont de franchiseformule hoe...
Sinds woensdag 29 april heeft La Place een aantal Take Away locaties in Nederland geopend. Ondanks dat de La Place...
De coronacrisis leidt tot een flinke toename van de drukte bij Food Connect. De maaltijdleverancier, die de...
"Op de Horecava 2019 presenteren we ons pizza & prosecco concept in Virtual Reality"
Het is de eerste zoete pizza op het menu van de franchiseformule.
De pilot start op 5 locaties met als uiteindelijk doel om (een deel) van het assortiment aan te bieden bij meer dan...
De pizzaketen verwacht dat er in 2018 en 2019 ruim 100 winkels bij komen.
Foodmaster heeft afgelopen maandag in aanwezigheid van ondernemers en partners een nieuwe huisstijl gelanceerd...
Het bestaat uit een nieuw horeca- en take-awayconcept met nieuwe gerechten en producten en een aansluitende kook...
Op het Damrak in Amsterdam is het eerste Délifrance restaurant geopend volgens het nieuwe franchise concept.