NLVVM breidt uit met 2 franchiseformules

Een aantal franchiseformules binnen de maaltijdbezorgbranche bundelen hun krachten al enige tijd samen in de Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Onlangs voegden ook SushiPoint en Johnny’s Burger Company zich toe aan dit initiatief. 

“Met 20 vestigingen van SushiPoint en 18 vestigingen van Johnny’s Burger Company zien wij deze bezorgrestaurants als mooie aanwinst voor de NLVVM. We kunnen ervaringen en kennis goed met elkaar delen, want de maaltijdbranche is constant in ontwikkeling!”, vertelt Martijn Jansen, voorzitter van de NLVVM.

SushiPoint 

In 2010 werd SushiPoint opgericht door Hajo Bertrand en inmiddels zijn er 20 vestigingen in Nederland te vinden. De keten specialiseert zich in het bereiden van verse en traditionele sushi. Naast de bezorgservice is het voor klanten mogelijk om de gerechten af te halen. Hajo Bertrand vertelt: “Door de jaren heen openden wij 20 vestigingen van SushiPoint in Nederland. Een mooie ontwikkeling en daarmee een goede reden om ons aan te sluiten bij de NLVVM. Hier bevinden zich namelijk de grootste bezorgrestaurants waarmee wij graag nog meer successen willen boeken. Daarnaast is het goed om van elkaar te leren en niet-concurrerende zaken met elkaar op te pakken.”

Johnny’s Burger Company 

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij op slag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company, wat inmiddels 18 vestigingen telt. “Het toetreden aan de NLVVM kan alleen maar positief zijn voor Johnny’s”, zegt oprichter Tarek. “Naast dat wij de kennis en krachten van anderen goed kunnen gebruiken om door te groeien, willen wij zorgen dat de echte bezorgrestaurants zich blijven professionaliseren en kwalitatief kunnen blijven onderscheiden.” 

Over de Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers 

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, FEBOSpare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. Deze 6 bezorgketens vertegenwoordigen meer dan 500 vestigingen en 10.000 werknemers werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het behartigen van de belangen van de bedrijven werkzaam in de branche. Daarnaast zet de NLVVM zich in voor professionalisering van deelnemende ketens.