Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food Retail
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Artikel
(5)
Nieuws
(5)
Column
(2)
Advertentie
(0)
Evenement
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Automatisering
(1)
Business Model
(1)
(-)
Duurzaamheid
(12)
Financieel
(1)
Innovatie
(5)
Lokaal ondernemerschap
(3)
Samenwerking
(2)
Starten als ondernemer
(1)
Statistieken
(1)
Strategie
(1)
Toekomst en visie
(4)
Uitbreiding
(2)
Branche
Food & Horeca
(47)
Food Retail
(8)
Food Business to Business
(2)
(-)
Restaurants
(4)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(5)
Koffiebars & Lunchrooms
(5)
(-)
Fast Food
(7)
Mobiele verkoop & Vending
(2)
Dark Kitchen
(1)
Dienstverlening
(21)
Consultancy, Coaching & Training
(1)
Marketing & Sales
(1)
(-)
Internet, Communicatie & Telecom
(2)
Overige Dienstverlening
(3)
Financiële Dienstverlening
(1)
Non-food Retail
(20)
Non-Food Business to Business
(1)
Bouw, Keukens & Inrichting
(3)
(-)
Mode
(1)
Consumer Goods
(4)
Zorg, Sport & Wellness
(9)
‘Ons doel is: gezonde cijfers en minder voedselverspilling’
Artikel van Hans Pieters
Statistieken
Strategie
Business Model
Duurzaamheid
Subway Nederland stopt met plastic rietjes
Nieuwsbericht van
31 oktober 2018
Duurzaamheid
Duurzaamheid is voor ESPRIT geen trend
Artikel van
Starten als ondernemer
Toekomst en visie
Duurzaamheid
McDonald’s start de bouw van nieuw restaurant bij het nieuwe Cambuurstadion
Nieuwsbericht van
25 februari 2022
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
De Pizzabakkers LAB-EVENT: ZOEKTOCHT NAAR DE LEKKERSTE PLANT-BASED PIZZA
Artikel van
Duurzaamheid
Lokaal ondernemerschap
Wok to go investeert in een gezond en duurzaam binnenklimaat
Artikel van Martijn Louws
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren
Nieuwsbericht van
30 november 2023
Lokaal ondernemerschap
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
McDonald’s heeft afval én info verzameld tijdens Landelijke Opschoondag
Nieuwsbericht van
22 maart 2021
Duurzaamheid
Innovatie
Lokaal ondernemerschap
Samenwerking
Trends en ontwikkelingen bij foodformules
Artikel van Hans Pieters
Automatisering
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Domino’s Pizza marktleider in bezorgmaaltijden in Benelux
Nieuwsbericht van
18 januari 2018
Duurzaamheid
Innovatie
Column van Geert Merckaert
14 slimme manieren om foodcost te verlagen in je restaurantketen
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie
Column van Geerteke Verbaten
Duurzaam ondernemen in franchise: drie tips om afval te verminderen en kosten te besparen
Duurzaamheid