Kaldi Lanceert Duurzame Nespresso®- Compatible Koffiecups - Koffie Zonder Cupzorgen!

Kaldi, bekend om zijn hoogwaardige koffiebonen, zet een nieuwe stap in duurzaamheid met de introductie van Nespresso-compatible koffiecups. Vanaf 2 december zijn deze innovatieve cups beschikbaar in alle Kaldi winkels verspreid door heel Nederland en online. 

Belangrijkste kenmerken 

Geniet van heerlijke koffie en draag bij aan een duurzamere planeet met de Kaldi koffiecups. Gemaakt van 100% plantaardig materiaal, volledig composteerbaar (industrieel) en gevuld met de vertrouwde smaken van Kaldi koffie. De introductie omvat drie smaken: Sicilian Blend, Barista’s Choice en Brazilian Style Special Mild.

Duurzaamheid en innovatie 

Met deze lancering beoogt Kaldi een nieuw marktsegment te bedienen en duurzaamheid te integreren in dagelijkse koffieroutines. Het bedrijf heeft duurzaamheid altijd als een vanzelfsprekendheid beschouwd en de Nespresso-compatible cups zijn een nieuwe stap. 

Introductie Aanbieding 

Vier deze mijlpaal met een speciale introductieaanbieding! Van 2 tot 31 december kunnen consumenten 3 doosjes met tien koffiecups elk aanschaffen voor slechts €9,95, in plaats van de reguliere prijs van €11,85. 

Beschikbaarheid 

Koop jouw Kaldi Koffiecups bij alle Kaldi winkels in Nederland en online. De prijs per doosje met 10 koffiecups is €3,95.