Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food Retail
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Artikel
(14)
Nieuws
(10)
Column
(4)
Advertentie
(0)
Evenement
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Automatisering
(1)
Bedrijfshuisvesting
(2)
(-)
Duurzaamheid
(28)
E-commerce
(1)
Financieel
(1)
Franchisegever aan het woord
(4)
Innovatie
(12)
Logistiek
(1)
Lokaal ondernemerschap
(4)
Nieuw in NL
(1)
Operationeel Management
(1)
Over de oprichter
(1)
Prijzen
(3)
Sales
(1)
Samenwerking
(2)
Starten als ondernemer
(2)
Statistieken
(2)
Strategie
(2)
(-)
Toekomst en visie
(28)
Uitbreiding
(3)
Branche
Food & Horeca
(17)
Food Retail
(3)
Food Business to Business
(1)
Restaurants
(2)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(4)
Koffiebars & Lunchrooms
(3)
Fast Food
(3)
Mobiele verkoop & Vending
(1)
Dienstverlening
(7)
Consultancy, Coaching & Training
(1)
Marketing & Sales
(1)
Overige Dienstverlening
(1)
Non-food Retail
(6)
Mode
(1)
Consumer Goods
(1)
Zorg, Sport & Wellness
(3)
Er is behoefte aan een nieuwe stijl, een hippere versie
Artikel van
Pras Weijers
Nieuw in NL
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Lekkerland Nederland behaalt zilveren EcoVadis duurzaamheidsrating
Nieuwsbericht van
3 augustus 2023
Prijzen
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Duurzaamheid is voor ESPRIT geen trend
Artikel van
Starten als ondernemer
Toekomst en visie
Duurzaamheid
McDonald’s start de bouw van nieuw restaurant bij het nieuwe Cambuurstadion
Nieuwsbericht van
25 februari 2022
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
Interview met Dr. Cor Molenaar
Artikel van
Bert Jongen
Toekomst en visie
Duurzaamheid
E-commerce
Innovatie
Lekkerland Nederland maakt zich klaar voor zero-emissie
Nieuwsbericht van
24 april 2024
Toekomst en visie
Logistiek
Duurzaamheid
Innovatie
Klaar om te investeren in duurzaamheid? De SDE++ verhoogt zijn budget in 2024
Artikel van
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Simon Lévelt bereikt mijlpaal met 100% biologisch koffieassortiment
Nieuwsbericht van
13 oktober 2024
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Apicbase introduceert geavanceerde CO2-trackingtool voor foodservice: essentieel voor CSRD-compliance en duurzaamheidstransparantie
Nieuwsbericht van
17 oktober 2024
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Anne&Max één van de veertig meest inspirerende organisaties van Nederland!
Nieuwsbericht van
18 oktober 2024
Prijzen
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Buurtsuper Ubels vernieuwd en geheel energiezuinig
Nieuwsbericht van
17 november 2024
Lokaal ondernemerschap
Samenwerking
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
Fortune Coffee opent duurzaam pand met focus op ontmoeten en samenwerken
Nieuwsbericht van
26 november 2024
Lokaal ondernemerschap
Starten als ondernemer
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Valenta ontvangt EcoVadis Bronzen Medaille voor duurzaamheidsuitmuntendheid
Artikel van Alina Dyazhur
Prijzen
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Leonidas: trouw aan de wortels
Artikel van
Hans Veltmeijer
Operationeel Management
Over de oprichter
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren
Nieuwsbericht van
30 november 2023
Lokaal ondernemerschap
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
Schommelingen en kansen: Inzicht in de actuele energiemarkt
Artikel van
Statistieken
Strategie
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Binnenstadservice streeft naar binnensteden die schoner en leefbaarder zijn
Artikel van
Martijn Louws
Toekomst en visie
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Innovatie
'Franchise is succesvol groeimodel'
Artikel van Joost Bos
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Toekomst en visie
‘Kansen benutten, in gezamenlijkheid’
Artikel van Martijn Louws
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Toekomst en visie
Subway: 'Gezonde en snelle broodjes'
Artikel van
Reinold Vugs
Sales
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Franchisegever aan het woord
Trends en ontwikkelingen bij foodformules
Artikel van Hans Pieters
Automatisering
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Minder vlees, meer plantaardig voedsel, als het maar lékker is!
Artikel van
Pras Weijers
Duurzaamheid
Toekomst en visie
HEMA en Voedselbank gaan landelijk samenwerken
Nieuwsbericht van
18 juni 2018
Duurzaamheid
Toekomst en visie
Column van Marjolein Boshuizen
Hoe komt uw franchiseformule sterker uit de COVID-19 crisis?
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Column van
Dynamische energiecontracten: Een groeiende trend voor bedrijven
Statistieken
Strategie
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
De toekomst van duurzaam ondernemen
Column van
Henk Meijer
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Column van Raymond Dernier
Pas op met rekenhulp energieverbruik!
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Financieel
Toekomst en visie
Leonidas in een nieuw jasje
Artikel van
Hans Veltmeijer
Duurzaamheid
Lokaal ondernemerschap
Toekomst en visie