Poké Perfect kondigt nieuwe vestiging in Leiden aan!

In de stad Leiden werd aangekondigd dat Coffee Company de stad zal verlaten. Het was gissen wat er in het gave pand op de hoek van de Breestraat komt (op nummer 156). De ramen van de hotspot zijn nog altijd beplakt met kranten vanwege de verbouwing maar inmiddels heeft Poké Perfect aangekondigd dat ze het pand in Leiden gaan overnemen.

Het is, naast de restaurants in Utrecht, Amsterdam, Almere, Den Bosch en Haarlem, alweer de 10e locatie van de healthy fast-casual poké formule. Daarnaast heeft Poké Perfect ook aangegeven dat ze binnenkort locaties gaan openen in de steden Nijmegen en Dordrecht. Poké Perfect wil versneld groeien via franchise en is bezig met een opmars in Nederland om de grootste poké formule van Nederland te worden. Alle vestingen zijn 80 tot 140 vierkante meter groot en zitten bij voorkeur om de hoek van A-locaties met goede uitvalswegen. Zowel het pand in Leiden als bij de andere steden worden ze turnkey opgeleverd voor de franchisenemers. Poké Perfect werkt met vaste interieurbouwers en aannemers zodat de franchisenemers nergens naar hoeft om te kijken. 

Bron: indebuurt Leiden

Over Poké Perfect

Poké Perfect is een familiebedrijf dat werd opgericht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta Witzel. Het idee van Poké Perfect werd geboren door het feit dat er onvoldoende of een tekort was aan een voedingsconcept voor snel, gezond eten met duurzame en verse producten. Het concept sloeg aan in Nederland en inmiddels is de franchiseformule hard gegroeid naar 10+ vestingen.