Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food Retail
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Artikel
(5)
Nieuws
(5)
Column
(2)
Evenement
(1)
Advertentie
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Arbeidszaken
(1)
Business Model
(1)
(-)
Duurzaamheid
(13)
Financieel
(2)
Financiering
(1)
Franchisegever aan het woord
(1)
Innovatie
(4)
Internationaal
(2)
Logistiek
(1)
Lokaal ondernemerschap
(4)
Marketing
(1)
Operationeel Management
(1)
Samenwerking
(2)
Statistieken
(1)
Strategie
(1)
Toekomst en visie
(1)
Wet Franchise
(1)
Branche
Food & Horeca
(52)
(-)
Food Retail
(10)
Food Business to Business
(2)
Restaurants
(5)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(6)
Koffiebars & Lunchrooms
(7)
Fast Food
(7)
Mobiele verkoop & Vending
(2)
Dark Kitchen
(1)
Dienstverlening
(22)
(-)
Consultancy, Coaching & Training
(1)
Marketing & Sales
(2)
(-)
Internet, Communicatie & Telecom
(2)
Overige Dienstverlening
(3)
(-)
Financiële Dienstverlening
(1)
Non-food Retail
(20)
Non-Food Business to Business
(1)
Bouw, Keukens & Inrichting
(3)
Mode
(1)
Consumer Goods
(4)
Zorg, Sport & Wellness
(9)
‘Ons doel is: gezonde cijfers en minder voedselverspilling’
Artikel van Hans Pieters
Statistieken
Strategie
Business Model
Duurzaamheid
Franchisenemers van Jumbo door met Too Good To Go app
Nieuwsbericht van
6 februari 2020
Samenwerking
Duurzaamheid
Liever een waterput in Mali dan een tweede auto
Artikel van Hans Veltmeijer
Arbeidszaken
Duurzaamheid
Internationaal
Iedereen blij met koffie
Artikel van Pras Weijers
Duurzaamheid
Internationaal
Lokaal ondernemerschap
Feestelijke opening bij bijna 200-jarig familiebedrijf Simon Lévelt in Haarlem
Nieuwsbericht van
8 augustus 2023
Lokaal ondernemerschap
Operationeel Management
Duurzaamheid
Innovatie
De Pizzabakkers LAB-EVENT: ZOEKTOCHT NAAR DE LEKKERSTE PLANT-BASED PIZZA
Artikel van
Duurzaamheid
Lokaal ondernemerschap
Simon Lévelt bereikt mijlpaal met 100% biologisch koffieassortiment
Nieuwsbericht van
13 oktober 2024
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Lowlander versterkt horecastrategie met behulp van innovatief Brand Management Platform
Nieuwsbericht van
22 oktober 2024
Samenwerking
Logistiek
Duurzaamheid
Nieuwste Albert Heijn XL duurzaamste supermarkt in Europa
Nieuwsbericht van
2 november 2016
Duurzaamheid
Innovatie
De meerwaarde van Ekoplaza
Artikel van Pras Weijers
Duurzaamheid
Lokaal ondernemerschap
Marketing
Column van Geert Merckaert
14 slimme manieren om foodcost te verlagen in je restaurantketen
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie
Column van Geerteke Verbaten
Duurzaam ondernemen in franchise: drie tips om afval te verminderen en kosten te besparen
Duurzaamheid
Franchise Seminar Holla
Event op
Dit evenement heeft reeds plaats gevonden.
Wet Franchise
Financieel
Financiering
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord