Quetzal de Chocoladebar nu ook online

Quetzal de Chocoladebar als formule is nu 3 jaar in Nederland actief en door de ontwikkelingen in 2020 genoodzaakt om verder te kijken dan het verwennen van de gasten in de chocoladebar. De horeca heeft in Nederland een moeilijk jaar door alle regels en eisen rondom Corona. Hoe kan je een chocolabar runnen als je van de overheid de opdracht krijgt om te sluiten?

Webshop

Quetzal als franchiseorganisatie heeft voor de ondernemers flink geïnvesteerd in een webshop. Deze wordt aan de ondernemers ter beschikking gesteld en dient door de vestigingen met hun eigen verkoop-assortiment te worden gevuld. Zo kunnen de gasten bestellen bij hun eigen lokale ondernemer en steunen ze deze ook rechtstreeks. De webshop is dus een aanvulling voor de ondernemer. Zo is de webshop er echt als omzetmaker voor de franchisenemer. Quetzal is hierin een van de weinige franchisegevers die de ondernemer faciliteert met een eigen webshop.

Chocolade in pure vorm

Bij Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en chocoladefondue, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen, altijd vers bereid! Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. Maandelijks is er een specialiteit als actie van de maand. De chocolade en de aanverwante producten worden in de chocoladebars van Quetzal op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De grondstoffen komen natuurlijk van een van de beste Belgische chocolade leveranciers.

Totaalbeleving

In de trendy bars die zijn ingericht volgens het Quetzal concept staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. Dit is dus nu uitgebreid met een eigen webshop voor de lokale ondernemer. 

Als master-franchisegever in Nederland is Robert Hoenderdos bereikbaar om met jou van gedachte te wisselen over je eigen chocoladebar met webshop, ook in deze moeilijke tijd.

Bekijk ook