Quetzal

“Er is meer in het leven dan chocolade maar nu even niet!” Deze slogan staat voor plezier in ondernemen bij de franchisenemers van Quetzal. In de modern ingerichte winkels worden de producten, van hoogwaardige kwaliteit, vers bereid. Al bij het betreden van de bar word je ondergedompeld in de aangename geur van chocolade, deze beleving wordt aangevuld met een ontspannen sfeer en ambiance.

100 soorten chocolademelk 

Er zijn maar liefst 100 verschillende soorten chocolademelk verkrijgbaar, heerlijke zoete lekkernijen en verkoelende milkshakes. De brownie is de smeuïgste ooit en de chocolade boterkoek is een verrassing voor de liefhebber.  

De basis van de formule zit hem in de bedieningstoonbank waar 4 soorten vloeibare chocolade de basis vormen van vele producten. Het assortiment wordt aangevuld met diverse soorten ijs, chocoladefondue, shakes, moelleux en een bijzondere lunch met chocolade producten. Natuurlijk mag de High Choq niet ontbreken voor het gezellig samenzijn met je vrienden en vriendinnen. Voor de klanten die chocolade liever niet gebruiken is er een speciaal chocoless assortiment waaronder diverse soorten verse koffie en thee, frisdranken, smoothies, wafels, etc.

Als franchisenemer kom je in een jonge organisatie terecht die veel franchisezaken anders doet. Franchisenemers zijn succesvol en kunnen snel een mooie boterham verdienen in deze formule. Met een gemaximaliseerde franchise fee geeft de franchisegever je de gelegenheid je eigen omzetgrenzen op te zoeken. Iedereen die de formule heeft ontdekt is enthousiast over de kansen in de markt van daghoreca. 

Bij een verzorgingsgebied van 85.000 inwoners kan deze formule een mooi plekje creëren in het straatbeeld. (De klantendoelgroep is breed zijn over het algemeen tussen de 18 en 35 en voornamelijk vrouw).

Wil jij lekker ondernemen en je eigen Chocladebar starten? Vraag snel meer informatie aan!

Over chocola & de liefde

Franchisenemersportret

“Je ruikt, ziet en proeft chocola, een bezoek is echt een uitstapje.” Tesse Bogers is sinds haar kennismaking met...

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2008
Aantal vestigingen
2
Waarvan franchise
2
Entreegeld
€12.500
Franchise fee
5%
Totale investering
€65.000
Benodigd eigen vermogen
€30.000