Chem-Dry zoekt Master franchisepartner

  Ben je op zoek naar een uitdagende en lucratieve ondernemerskans? Dan is Chem-Dry dé perfecte keuze voor jou! Chem-Dry is op zoek naar ambitieuze en gedreven Master franchisepartners om het succes van hun wereldwijd bekende merk in Nederland verder uit te bouwen. Lees verder en ontdek waarom jij als Master franchisepartner bij Chem-Dry Nederland wilt horen.

  Chem-Dry heeft een groot en bewezen franchiseprogramma. Het bedrijf biedt training aan Master Franchise-partners en marketingondersteuning. Chem-Dry is 's werelds grootste franchiseketen voor tapijt- en meubelreiniging en een van de meest economische franchisekansen van dit moment.

  De voordelen van een Chem-Dry Master franchise

  Als Master franchisepartner van Chem-Dry profiteer je van vele voordelen, zoals: Een bewezen en winstgevend businessmodel: Chem-Dry heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het genereren van winst voor zijn franchisepartners. Door deel uit te maken van hun netwerk, krijg je toegang tot hun kennis, ervaring en ondersteuning om je eigen succesvolle onderneming op te bouwen.

  Exclusief werkgebied: als Master franchisepartner krijg je de exclusieve rechten om Chem-Dry diensten aan te bieden in jouw toegewezen gebied. Dit betekent dat je geen concurrentie hebt van andere Chem-Dry franchisenemers in jouw regio.

  Ondersteuning en training: Chem-Dry biedt uitgebreide training en ondersteuning op het gebied van techniek, marketing, verkoop en bedrijfsvoering om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke start maakt met je onderneming.

  Een milieuvriendelijk merk: Chem-Dry is toegewijd aan het bieden van milieuvriendelijke en gezonde reinigingsoplossingen. Dit maakt het merk aantrekkelijk voor klanten die waarde hechten aan duurzaamheid en een gezonde leefomgeving.

  Wie zoekt Chem-Dry?

  De Chem-Dry ondernemer is iemand die:

  • Streeft naar een eigen bedrijf en zich daarvoor ook wil inspannen;
  • Vakmanschap en professionaliteit belangrijk vindt;
  •  Altijd streeft naar hoge kwaliteit;
  • Commercieel inzicht heeft;
  • Vaardigheden heeft om een eigen bedrijf te runnen;
  • Mee wil werken aan de ambitieuze missie;
  • Relaties met klanten kan opbouwen;
  • Doorzettingsvermogen heeft;
  • Zich graag aansluit bij de grootste organisatie voor vloer- en meubelonderhoud.

  Herken je je in dit profiel en heb je het in je om een eigen zaak te runnen? Dan is Chem-Dry op zoek naar jou.

  Welke ondersteuning biedt Chem-Dry aan de franchisepartners?

  Chem-Dry biedt uitgebreide ondersteuning aan zijn Master franchisepartners op verschillende gebieden, waaronder:

  • Technische training en certificering
  • Marketing- en verkoopondersteuning
  • Bedrijfsvoering en administratieve ondersteuning
  • Regelmatige updates en verbeteringen aan hun producten en diensten
  • Toegang tot een wereldwijd netwerk van Chem-Dry franchisenemers voor kennisuitwisseling en samenwerking
  • Ondersteuning bij het opstellen van een bedrijfsplan

  Chem-Dry Nederland traint franchisenemers in tapijt- en meubelreiniging. Hierbij hoort ook een technische training voor het reinigen van stenen en elastische vloeren. Chem-Dry zet zich in om iedere franchisenemer zo goed mogelijk te ondersteunen. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan kun je altijd bij hen terecht.

  Mogelijkheden voor franchisenemers

  Chem-Dry heeft veel plaatsen waar je zelfstandig kunt starten. Maar wist je dat er ook andere mogelijkheden zijn? Er zijn vestigingen ter overname, waarbij je direct van een netwerk van vaste klanten en opdrachten profiteert. Daarnaast zoeken we mede-eigenaars voor vestigingen, waarbij je samenwerkt met andere Chem-Dry vestigingen. Hierdoor maak je direct gebruik van de expertise, knowhow en ervaring van andere franchisenemers.

  Word nu een succesvolle Master franchisepartner bij Chem-Dry Nederland

  Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van een wereldwijd succesvol merk en start je eigen Chem-Dry onderneming in Nederland. Meld je aan als Master franchisepartner en profiteer van de expertise, ondersteuning en het bewezen businessmodel om een succesvolle en winstgevende onderneming op te bouwen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap richting jouw toekomstige succes!  

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1990
  Aantal vestigingen
  55
  Waarvan franchise
  55
  Entreegeld
  €22.900
  Franchise fee
  € 3.840
  Totale investering
  €35.000
  Benodigd eigen vermogen
  €12.000