Bagels & Beans Bios: een filmpremière voor aanstaande bagelsterren

Op maandagmiddag 20 november wordt de rode loper uitgerold voor potentiële bagelbazen. Zij bezoeken een bioscoop in Utrecht – de precieze locatie blijft nog even geheim – om het unieke verhaal van Bagels & Beans te beleven. Deze première is een uitgelezen kans voor aanstormend ondernemerstalent om zich te laten inspireren. En zo alles te weten te komen over grootste Nederlandse espressobarformule.

De première is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de franchiseformule van Bagels & Beans en meer wil weten over het ondernemerschap. Zo komen tijdens de franchisemiddag de ins en outs van het spelen van een hoofdrol in je eigen bagelfilm uitgebreid aan bod. Daarnaast krijgt het publiek alle gelegenheid om vragen te stellen. Hoewel de filmmiddag zeker niet voor alle leeftijden is bedoeld, wordt het een laagdrempelig en vrolijk gebeuren. Recensenten met een kritische blik zijn uiteraard ook welkom.

Je eigen Bagels & Beans runnen

Het publiek mag ook meteen een kijkje nemen achter de schermen. Niet echt, natuurlijk, want een bioscoop is geen Bagels & Beans en achter het filmscherm zit slechts een kale muur. Maar de aanwezigen krijgen bijvoorbeeld te horen hoe je getalenteerde bagelaars en barista’s optimaal laat presteren. Hoe je rijzende sterren laat stralen met een bezielend inwerktraject. En hoe je een bageloase zo kleurrijk mogelijk maakt. Zo leren ze alles over het runnen van een eigen Bagels & Beans, lekker vanuit hun luie bioscoopstoel.

Popcorn à la Bagels

Iedereen die zich wil oriënteren op de hoofdrol in een eigen bagelfilm is van harte welkom. Zo’n sterrenpremière kan natuurlijk niet op een lege maag. Zoals gebruikelijk in de bioscoop geniet het publiek van snacks en dranken. Met een twist: geen popcorn maar chocoboontjes en geen frisdrank maar koffie of thee. Om alvast de smaak goed te pakken te krijgen.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden
Bagels & Beans neemt vervolgens contact op om je te voorzien van een bioscoopticket en verdere informatie te geven.

Bagels & Beans Franchisemiddag Bioscoop

Wanneer: maandag 20 november van 13.58 tot 16.03 uur
Waar: een bioscoop ergens in Utrecht
Uiteraard: liggen de chocoboontjes klaar

Informatie

Locatie

Utrecht