Maak jouw ondernemersdromen waar bij Anne&Max!

Op woensdagmiddag 29 mei opent Anne&Max Amsterdam Oostenburg haar deuren voor een inspirerend franchise-event. In een middag word je ondergedompeld in de gastvrije en duurzame wereld van Anne&Max. Of je nu je hart al verloren hebt aan onze mooie formule, of nog zoekt naar jouw vorm van ondernemerschap, we vertellen je graag meer.

Wat je kan verwachten

Wobbe van Zoelen, eigenaar en bedenker van Anne&Max neemt je mee op een reis door de wereld van bio en direct trade koffie, waarbij onze heerlijke producten natuurlijk geproefd worden. Luister naar het succesvolle Anne&Max-verhaal, van start tot 29 goedlopende vestigingen, en de mogelijkheden om franchisenemer te worden. Ook is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met ervaren Anne&Max-ondernemers.

Zien we jou daar?

In Amsterdam hebben we mogelijkheden voor enthousiaste franchisenemers. Van het overnemen van een bestaande vestiging tot een nieuwe Anne&Max. Samen gaan we het horeca-avontuur aan. Dit is je kans om deel uit te maken van het succesvolle Anne&Max concept.

Maak jij jouw droom waar? Meld je aan via franchise@annemax.nl of onderstaande knop!

Anne & Max Arnhem

Informatie

Locatie

Oostenburgervoorstraat 1, 1018 MN Amsterdam

Website
Meld je aan!
Bekijk ook