Franchise+ Seminars & Masterclasses

Franchise+ verzorgt al vele jaren voor diverse partijen seminars & masterclasses over uiteenlopende onderwerpen. Onderwerpen die in het verleden behandeld zijn, zijn onder andere: conflicthantering, de franchise wetgeving, exclusiviteit en rayons, prognoses et cetera. 

De seminars hebben een educatieve en interactieve opzet. Vaak wordt er eerst, door één of meerdere sprekers, een onderwerp behandeld en vervolgens wordt de bijeenkomst afgesloten met een informele netwerkborrel. Andere bijeenkomsten, zoals bedrijfsbezoeken en rondetafelgesprekken over uiteenlopende onderwerpen, organiseren wij ook

Deelnemers

Franchise+ heeft het grootste bereik in de franchisewereld. De franchiseformules die deelnemen aan de seminars & masterclasses zijn formules uit alle branches, van food tot financiële dienstverlening en van fitness tot mode. De deelnemers zijn grote, gevestigde namen, maar ook start ups zijn van harte welkom om deel te nemen.

Franchise+ Event

Op de 3e donderdag van november organiseren wij het Franchise+ Event, de inspiratiemiddag voor franchisegevers. Tijdens het Franchise+ Event wordt gestart met één hoofdspreker. Vervolgens vinden er 3 rondes met 3 kennissessies plaats, dus franchisegevers kunnen in kiezen uit in totaal 9 kennissessies. De middag start met een lunch en eindigt met een informele netwerkborrel. Lees hier meer over het Franchise+ Event

Franchisegevers abonnement

U kunt gebruik maken van het franchisegevers abonnement. Hiermee krijgt u toegang voor 2 personen tot alle seminars en masterclasses die worden georganiseerd door Franchise+. Dit omvat ook toegang voor 2 personen tot het Franchise+ Event én 5 abonnementen op het Franchise+ vakblad. 

Meer informatie over Seminars & Masterclasses?

Franchise+ Seminars & Masterclasses
Wilt u meer informatie over de seminars en masterclasses die wij organiseren? Bijvoorbeeld over de onderwerpen of om te sparren wat voor bijeenkomst het beste bij uw bedrijf past? Of bent u nieuwsgierig naar de seminars & masterclasses die op de planning staan? Of wilt u meer informatie over het franchisegevers abonnement? 

Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan! Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op.