Nog 1 nachtje slapen en de Franchise+ Beurs is daar!

Morgen is het eindelijk zover, de Franchise+Beurs! Dit is hét evenement waar ambitie en innovatie samenkomen. De laatste lootjes van de voorbereiding worden gelegd. Op 12 en 13 April zal het Postillion hotel in Bunnik omgetoverd worden tot een paradijs voor ondernemers. 

De Franchise+Beurs verbindt ambitie met franchiseformules

Stap in de wereld van franchisemogelijkheden op de beurs. Er zullen veel verschillende formules aanwezig zijn op de beurs waaronder merken zoals New York Pizza, Bakker Bart en LIVE Escape. Deze beurs is niet alleen een showcase van wat er mogelijk is in de franchisewereld, maar ook een unieke kans om direct in contact te komen met de mensen achter deze succesvolle formules. Of je nu droomt van je eigen pizzeria of een escape room, de Franchise+Beurs opent deuren die voorheen gesloten leken.

Een plek vol innovatie

Op de beurs zullen de nieuwste technologieën en trends sterk naar voren komen. Van geavanceerde marketingtools tot revolutionaire operationele systemen, bezoekers krijgen de kans om te ontdekken hoe deze innovaties hun franchisedroom kunnen versnellen. Daarnaast zullen er inspirerende seminars en paneldiscussies plaatsvinden die geleid worden door succesvolle ondernemers. Deze sessies bieden cruciale inzichten in alles, van financiering en juridische kwesties tot strategieën voor bedrijfsgroei. Al deze sessies zijn ontworpen op jou te voorzien van de kennis die je nodig hebt om succesvol te ondernemen. 

Netwerken

Dit is je kans om zij aan zij te staan met de grondleggers van bepaalde franchiseformules. Hier kun je de basis vormen voor toekomstige samenwerkingen door het aangaan van nieuwe connecties. Met een krachtige mix van netwerkmogelijkheden, educatieve seminars en paneldiscussies en toegang tot exclusieve franchiseformules, biedt de Franchise+Beurs een unieke kans om je droom van ondernemerschap waar te maken. Zorg dus dat je erbij bent en geef jouw ondernemersdroom een kickstart! 

Vraag gratis kaartjes aan via onderstaand formulier. Tot snel!

Lees meer over: