Open dag Kaldi 18 april

Ben je geboeid door koffie en droom je van je eigen koffiezaak? Wil je meer te weten komen over het worden van een franchisenemer bij Kaldi? Kaldi is een toonaangevende koffie- en theespecialist met een rijke geschiedenis en heldere visie.

We nodigen je graag uit voor de Kaldi Franchise Open Dag op de mooie locatie in Haarlem!

Waarom mag je dit niet missen?

  • Ontdek de unieke franchiseformule van Kaldi, waarbij je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt bij een vestiging die een proeflokaal (espressobar) combineert met een gespecialiseerde winkel voor koffie en thee. 
  • Praat met huidige franchisenemers en hoor uit eerste hand over hun ervaringen met het runnen van een Kaldi-vestiging.
  • Leer meer over de ondersteuning die Kaldi biedt aan franchisenemers, inclusief training, marketingondersteuning en operationele begeleiding.
  • Proef een selectie van onze hoogwaardige koffie- en theeproducten en ervaar waarom Kaldi staat voor "Koffie met karakter".
  • Stel al je vragen over het franchiseproces bij Kaldi en ontdek of dit de juiste stap voor jou is, ongeacht je achtergrond of ervaringsniveau in de horeca of ondernemerschap.
     

Of je nu al ervaring hebt in de horeca of een totaal nieuwe weg wilt inslaan als ondernemer, bij Kaldi verwelkomen we mensen van alle achtergronden en ervaringsniveaus.

Meld je nu aan voor de Kaldi Franchise Open Dag en zet de eerste stap naar jouw eigen koffie-avontuur met karakter!

Aanmelden? Laat je gegevens hieronder achter.

We kijken uit naar je komst op deze inspirerende dag vol koffie en ondernemerschap!
 

Informatie

Locatie

Generaal Cronjéstraat 24, 2021 JJ Haarlem

Bekijk ook