Straight-Line Leadership initieert het Black Swan Project

Het Black Swan Project is destijds door Straight-Line Leadership in Amerika gestart tijdens de financiële crisis om ondernemers en ceo’s zoveel mogelijk te ondersteunen bij het navigeren door bijzonder turbulente tijden.

Tijdens de financiële crisis in 2008 stonden de telefoons van Straight-Line Leadership roodgloeiend en werden de mailboxen overspoeld met hulpvragen. De situatie die nu is ontstaan door het Corona-virus verschilt dan wel van de financiële crisis maar heeft een net zo – zo niet grotere – impact op het bedrijfsleven en de economie.

Straight-Line Leadership is een bedrijf dat normaliter werkt met een exclusieve groep gedreven ondernemers. Het Black Swan Project werd in 2008 echter gecreëerd om zo veel mogelijk mensen in het zakenleven te ondersteunen. Destijds zijn in Amerika honderdduizenden ondernemers en ceo’s geholpen om met snelheid en kracht te handelen in zeer turbulente tijden.

Nu, twaalf jaar later, zijn we opnieuw beland in een onvoorspelbare situatie met grote gevolgen, die veel druk, stress en onzekerheid met zich meebrengt. En opnieuw staan we klaar om alle ondernemers en businessprofessionals te assisteren. Dat doen we door middel van: 

  • dagelijkse reminders die je helpen te focussen op wat belangrijk is,
  • het online beschikbaar stellen van het boek Straight-Line Leadership; tools om te leven met snelheid en kracht
  • driemaal per week een webinar te verzorgen waarin we waardevolle tools delen en vragen beantwoorden op maandag, woensdag & vrijdag 20.00 uur

Ons enige doel is om nu zo veel mogelijk ondernemers en bedrijven te ondersteunen. Daarom wordt alles geheel kosteloos aangeboden.

Gebruik deze link om je in te schrijven voor deelname aan de webinar.