Geslaagde franchise bijeenkomst Proozt

Proozt en de Recruitment Consultants van Koelewijn & Partners organiseerden donderdag 2 mei in Baarn een franchise bijeenkomt voor serieus geïnteresseerden om nader kennis te maken met dit nieuwe franchiseconcept.  

“Een groot aantal hopelijk nieuwe ondernemers, hebben nader kennis gemaakt met de formule, de ondersteuning en de franchisevoorwaarden. De bijeenkomst had de uitstraling van een heuse Proozterij. Franchisegever Gerdwin Lammers heeft het gezelschap zodoende écht kunnen meenemen in de beleving van de formule  en kennis kunnen laten maken met de kansen van dit franchiseconcept”, legt Valérie Bakker, Recruitment Consultant van Koelewijn & Partners, uit.

Over Proozt

Proozt stelt de franchisenemers in de gelegenheid om in zijn / haar regio Proozterijen te gaan organiseren, de Proozt wijnen te verkopen en te bezorgen. 

Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.