Terugblik op het Eindejaarsevenement door FRANCHISE+ en Koelewijn & Partners

Op 7 december was het zo ver, ons jaarlijkse Eindejaarsevenement door FRANCHISE+ en Koelewijn & Partners. Met ruim 35 enthousiaste aanwezigen was het een bijzondere middag die we koesteren in onze tradities.

Warm welkom en bubbels

Het evenement vond plaats bij ons op kantoor in Hilversum en stond volledig in het teken van inspiratie, waardevol netwerken en pure gezelligheid. De gasten werden hartelijk verwelkomd met een glaasje bubbels, en de middag begon met een opening door Directeur Joost Bos, die de sfeer zette voor wat een bijzondere middag zou worden.

AI in Retail

Een hoogtepunt van het evenement was de bijdrage van Frank Quix, retailstrateeg en Managing Director bij Q&A Retail. Hij deelde zijn diepgaande inzichten en visie over het gebruik van Artificial Intelligence (AI) in de Retailsector. Frank's presentatie was niet alleen inspirerend, maar zette ook velen aan het denken met essentiële vragen en overwegingen voor de toekomst.

Netwerken in winterse sfeer

Na afloop van Frank's betoog was er ruimschoots gelegenheid om informeel bij te praten. De winterse setting zorgde voor een warme sfeer en creëerde de perfecte ambiance om nieuwe connecties te leggen en bestaande relaties te verdiepen. Het was een moment van waardevolle interactie en het uitwisselen van ideeën.

Vooruitblik

We willen graag al onze gasten bedanken voor hun aanwezigheid en hun enthousiasme tijdens het evenement. Terwijl we ons opmaken voor de feestdagen, willen we iedereen alvast fijne feestdagen toewensen. We kijken vol verwachting uit naar een prachtig nieuw jaar, boordevol nieuwe kansen en successen.

Het Eindejaarsevenement van FRANCHISE+ en Koelewijn & Partners markeerde een viering van onze gemeenschappelijke visie en benadrukte het belang van sterke relaties. 

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.