De Sushi Palace franchiseformule

  Sushi Palace is een van oorsprong Duitse keten, gespecialiseerd in sushi. Bestellingen kun je er zowel afhalen als laten bezorgen. “We willen de huizen van onze klanten omtoveren tot een sterrenrestaurant. Dat is ons doel in de Sushi Palace-familie.” Dat is vrij vertaald het motto van de sushi-keten.

  De voorgeschiedenis van Sushi Palace

  De eerste Sushi Palace vestiging opende eind april 2015 in Duitsland. Inmiddels zijn er alleen al in Duitsland zo’n 35 vestigingen geopend. De verwachting is dat dit nog sterk zal groeien, want er zijn nog veel meer filialen in voorbereiding. Daarnaast groeit Sushi Palace ook internationaal, met het eerste fine dining restaurant in Hollywood(USA), vestigingen in Portugal, Oostenrijk, Zwitserland en sinds kort ook in Nederland. Sushi Palace won in Duitsland in 2021 de Lieferando Award voor "Beste Nationale Restaurantketen".

  De missie van Sushi Palace

  Het doel van Sushi Palace is om hoogwaardige sushi te bereiden en echte restaurantkwaliteit bij de klanten thuis te bezorgen. De staf in Duitsland is opgeleid door een Japanse sushimeester met 16 jaar ervaring. Deze kennis en ervaring geven zij 1 op 1 door aan de filiaalhouders.

  Wat mag je verwachten van Sushi Palace franchise?

  Sushi Palace stelt dat je met hun formule in je eerste jaar minimaal een omzet van € 500.000 kunt genereren. Op middellange tot lange termijn is een jaaromzet van € 1.000.000 realistisch, bij een evenredige uitbreiding van het team. Tot nu toe heeft elke franchisepartner in Duitsland in korte tijd hoge winsten behaald.

  Franchisenemers van Sushi Palace kunnen alle producten, eten, marketingmateriaal, website, apparatuur, kleding, etc. bestellen bij het hoofdkantoor. Dit is een groot voordeel en draagt bij aan het succes van Sushi Palace. De vestigingen van Sushi Palace behoren lokaal tot de best beoordeelde bezorgservices. Als franchisenemer werk je zelfstandig en kun je toch gebruik maken van een beproefd businessmodel.

  Dit verwacht Sushi Palace van jou

  • Enthousiasme voor het bereiden van sushi van hoge kwaliteit.
  • De ambitie om alleen tevreden te zijn met de beste prestaties.
  • Bereidheid om dagelijks hard te werken.
  • Ondernemend karakter, met altijd de commerciële belangen voor ogen.

  Eigen vermogen en kosten

  Sushi Palace vraagt een relatief lage eigen inbreng. Wil je een filiaal starten, dan heb je ongeveer € 15.000-20.000 nodig. De overige investering moet gefinancierd worden.

  Maandelijkse franchisekosten bedragen 3,8% van de omzet. Een extra 2,2% van de omzet gaat elke maand naar het marketingbudget van het merk Sushi Palace, om alle franchisenemers in staat te stellen de verkoop in elk filiaal te verhogen. Daar komt nog een vergoeding van 4% bovenop, voor orders die via de website binnenkomen.

  Zo sluit je je aan bij de Sushi Palace-familie

  Ben jij een enthousiaste ondernemer die klanten graag blij maakt met eersteklas sushi?

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  46
  Waarvan franchise
  40
  Entreegeld
  €25.000
  Franchise fee
  3,8%
  Andere vergoedingen
  Marketing: 2,2%
  Totale investering
  €50.000
  Benodigd eigen vermogen
  €17.000