Oomes Personal Training

  Oomes Personal Training franchise is een initiatief van Danny Oomes. Het franchiseconcept is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de franchisenemer én de klant.

  Er wordt gewerkt met het Omega concept. Dit betekent dat je persoonlijk, professioneel en resultaatgericht werkt.Je richt je ook op voedingsadvies, meditatie, ademwerken, coaching en fysiothechnische preventie.

  Persoonlijke training op maat

  Bij Oomes Personal Training wordt sporten persoonlijk. Als franchisenemer bezoek je de klanten thuis en pas je een persoonlijke benadering toe die zich richt op gezondheid en levensstijl.

  Personal Training is maatwerk, waarin doelen als blessure- en sportachtergrond en de mentale gesteldheid meegenomen worden. Zodat mensen niet alleen “fitter” worden, maar zich ook beter voelen.

  Waarom franchisenemer worden bij Oomes Personal Training?

  Als kandidaat-franchisenemer krijg je bij Oomes Personal Training franchise een uitgebreid ondersteuningsprogramma. Denk hierbij aan hulp bij het vinden van een geschikte locatie, het opzetten van je eigen bedrijf en het werven van klanten.

  Als franchisenemer bij Oomes Personal Training franchise krijg je alle vrijheid en afwisseling die je nodig hebt om succesvol te ondernemen. Je kunt je ontwikkelen op verschillende gebieden. Denk hierbij niet alleen aan het ondernemen zelf, maar ook aan het geven van voedingsadvies en coachen van cliënten. Zo verander jij de fitnesswereld en zorg je dat mensen zich beter gaan voelen!

  Voordelen van Oomes Personal Training franchise

  •  Tussen € 120.000 en € 180.000 omzet in je eerste jaar.
  •  Je gaat de levens van je klanten écht veranderen.
  •  Financiële vrijheid voor jou en je geliefden.
  •  Concept met een unieke combinatie van personal training, voedingsadvies, meditatie, ademwerken,   coaching en fysiotechnische klachtenpreventie.
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2023
  Aantal vestigingen
  2
  Waarvan franchise
  1
  Entreegeld
  €25.000
  Franchise fee
  €22.200 (jaarlijks)
  Andere vergoedingen
  3600
  Gemiddelde omzet

  €180.000

  Gemiddelde aantal FTE

  1

  Totale investering
  €37.000
  Benodigd eigen vermogen
  €2.000