Food-Plus

  LifeVantage is een wetenschappelijk gebaseerd nutraceutisch bedrijf dat zich inspant om mensen een gezonde levensstijl te helpen bereiken op basis van een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde producten en een aantrekkelijke bedrijfskans. De formule helpt mensen beter worden, creëren een nalatenschap, leven daarnaar en helpen anderen hun fysieke en financiële gezondheid te verbeteren. LifeVantage bestaat sinds 2003 en is beursgenoteerd (Nasdaq) is gevestigd in Utah USA en is de moeder company en leverancier van Food-Plus. 

  De formule is geen harde franchiseformule met vestigingen, maar er wordt wel gewerkt met partners. Er zijn in deze formule circa 50 partners actief in Nederland. Er zijn op dit moment 3 opleidings-kantoren waar franchisenemers worden opgeleid.

  Met de werkwijze bouwt de formule enerzijds aan een online consumentenbestand en anderzijds aan een B2B netwerk om gezamenlijk meer bereik te creëren. Vooral aan het uitbreiden van de zakelijke netwerken besteedt de formule veel aandacht. De formule biedt meerdere manieren om een inkomen te verdienen en er zijn verschillende mogelijkheden om als ondernemer aan de slag te gaan. 

  De jaarlijkse fee bedraagt in totaal € 2.640, dit is opgebouwd uit een jaarlijkse fee van € 1.540 en opleiding & kantoorruimte van € 1.100.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2015
  Aantal vestigingen
  50
  Franchise fee
  € 2.640
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000