DROGIST Bewust Beter

DBB “Drogist Bewust Beter” heeft geen filialen, maar ondernemers. De ondernemer adviseert de klant bij de keuze voor het juiste product, rekent de boodschappen af en is altijd bezig om ervoor te zorgen dat de klant met een glimlach de winkel verlaat. 

Met DBB wordt een volledige ondersteuning aangeboden aan zelfstandige drogisterijen, waarbij het lokale marktgebied van de ondernemer de invulling bepaalt. UniPharma vaart een duidelijk eigen koers, waarbij de focus op groeimarkten centraal staat. De klant profiteert van een moderne logistiek en een flexibele organisatie met betrokken medewerkers. Omdat UniPharma haar retail activiteiten niet loskoppelt van het groothandelstraject profiteren onze klanten direct van een efficiëntere werkwijze. 

UniPharma en DBB werkt samen met u aan meer omzet, minder kosten en vooral meer plezier in het ondernemen! DBB streeft naar een assortiment, dat gebaseerd is op duurzame productkeuzes. Het assortiment dat minder milieubelastend is, wordt ingedeeld via een productgroep, zodat de klant direct een keuze kan maken voor deze alternatieven. U vindt deze mogelijkheid terug in ons assortimentsoverzicht.

In de DBB winkels worden de productkeuzes uitgelicht d.m.v. 3 pijlers:

Bewust Beter
Goed advies, vraag het de gediplomeerde medewerkers

Bewust Goedkoper
Profiteer van hoge kortingen 

Bewust Lager
Ervaar de vaste lage prijzen

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1995
Aantal vestigingen
110
Totale investering
€80.000
Benodigd eigen vermogen
€30.000