Anne&Max zet hotelketen op

Niet zomaar hotels, maar hotels voor de kleinste bewoners van onze planeet. Bij al onze vestigingen vind je nu een Anne&Max insectenhotel. De biodiversiteit neemt helaas nog steeds af. En in de stad gaat dit nog sneller. Wij begrijpen dat wij met onze hotels niet het probleem gaan oplossen, maar wij dragen ons steentje bij en zetten dit probleem graag weer in de schijnwerpers.

Naast de insectenhotels hebben wij in onze laatste boxen (Valentijn -en Paasbox) een planeetaardig cadeautje gestopt. In een samenwerking met Dille&Kamille en The Pollinators zat er in elke box een zakje met bloemzaadjes. Deze bloemzaadjes hebben onze gasten fanatiek gezaaid. Hopelijk ontstaat er hierdoor een bloemenzee waar de bijen, vlinders en andere bestuivers zich deze zomer aan te goed kunnen doen.

100% Planeetaardig 

Wij geloven in dat wij samen wel wat planeetaardiger worden. Wij doen dit al door de opzet van de direct trade met de koffieboeren in Peru, op zoek te gaan naar de eerlijke prijs voor koffie, steeds meer vega(n) opties aan te bieden op de menukaart, duurzame kleding voor onze Anne’s en Max-en hier blijft het niet bij. Op onze zomermenukaart gebruiken wij geen avocado meer en meer dan 80% van de producten is bio. 

In ons MVO rapport vind je onze groene dromen: van het starten van een voedselbos, 100% verpakkingsvrij tot aan het worden van BCORP. Door samenwerking aan te gaan met eerlijke leveranciers zorgen wij dat alles wat goed smaakt ook goed voelt! Zo hebben wij samen met The Ketchup Project al meer dan 31.000 tomaten gered en door drinken van Lowlander bier zijn er  al meer dan 300 zeegrasplantjes geplant in de Waddenzee voor het opvangen van CO2. 

‘’Hoe groter we groeien, hoe groter de impact is die wij kunnen maken’’

Groei

Al meer dan 15 jaar is Anne&Max haar oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn. Elke dag weer, en elke dag vers. Wij gebruiken veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct trade of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal voor onze gerechten.

Anne&Max is hard aan het groeien. Onlangs is onze 24e vestiging in Groningen geopend. Aankomende tijd openen wij nog in Delft en Amstelveen. Wij zijn nog lang niet uitgegroeid. Wij zijn altijd op zoek naar panden om ons in te vestigen en onze visie door te zetten.

We houden je graag op de hoogte! 

Tot we filterkoffie drinken,

Anne&Max