Informatiebijeenkomst iQ Coaches

iQ Coaches is een samenwerkingsverband van ruim 40 coaches die mensen met onder andere autisme, ADHD en NAH begeleiden. Autisme, ADHD of NAH werkt op elk terrein in je leven door. Onze begeleiding is daarom net zo breed. Van werk tot wonen, van financiën tot relaties en van gezondheid tot hobby’s. Als iQ Coach ben je er écht voor cliënten. Wij noemen dat: levensbrede Begeleiding. Dat werkt beter dan de versnipperde vormen van hulpverlening die mensen nu vaak krijgen.

Hoe word je iQ Coach?

Doordat het aantal cliënten van iQ Coaches hard groeit, zijn we op zoek naar ondernemende zorgprofessionals die een eigen praktijk willen starten. Je volgt daarbij de opleiding tot iQ Coach. Dit is een door CPION-erkende opleiding op hbo-niveau. Daarnaast helpen we je op weg als ondernemer met de iQ Coaches-starttraining: Van Zorgverlener naar Zorgondernemer. Je hoort er alles over op de informatiebijeenkomst op 25 oktober in Utrecht. 

Nog 25 plekken beschikbaar: meld je snel aan!

Ben jij ook toe aan een nieuwe stap in je carrière? Zet dan nu de eerste stap op weg naar een succesvolle coachingspraktijk en schrijf je hier in!

Informatie

Locatie

Utrecht

Bekijk ook