Anne&Max franchise-evenement in Breda: Maak jouw ondernemersdromen waar in 2024

Op zaterdag 2 maart wordt Breda overspoeld door de heerlijke geur van versgemalen koffiebonen tijdens een Anne&Max franchise-event! Realiseer jij jouw droom in 2024?

Tijdens een inspirerende ochtend worden ondernemers ondergedompeld in de warme en gastvrije wereld van Anne&Max. In een rustiek pand op de Veemarkt, die we langzaam omtoveren in een nieuwe huiskamer, kom je alles te weten over franchise bij Anne&Max. Eigenaar Wobbe van Zoelen neemt ondernemers mee op een reis door de wereld van bio en direct trade koffie, waarbij er natuurlijk ook geproefd wordt. Naast een tasting van onze unieke producten is er een presentatie over het succesvolle Anne&Max concept. Ook is er veel ruimte voor vragen over franchisemogelijkheden.  

Anne&Max zoekt op de korte termijn nieuwe franchisenemers voor regio Breda, Dordrecht en Rotterdam. Ben jij de franchisenemer die we zoeken? Meld je per mail aan voor dit inspirerende event bij franchiserecruiter  Merel van Velzen via franchise@annemax.nl, of meld je aan via onderstaande knop.

Informatie

Locatie

Veemarktstraat 44, Breda

Bekijk ook