Anne&Max franchise-evenement in Arnhem: Maak jouw ondernemersdromen waar in 2024

Op zaterdag 23 maart wordt Arnhem overspoeld door de heerlijke geur van versgemalen koffiebonen tijdens een Anne&Max franchise-event!

In een ochtend word je ondergedompeld in de warme en gastvrije wereld van Anne&Max. In onze locatie in Arnhem kom je alles te weten over franchise bij Anne&Max. Eigenaar  Wobbe van Zoelen neemt je mee op een reis door de wereld van bio en direct trade koffie, waarbij er natuurlijk ook geproefd wordt. Naast een kleine tasting van onze unieke producten is er een presentatie over het succesvolle Anne&Max concept en is er ruimte voor vragen over franchisemogelijkheden. Ook is er mogelijkheid om de nieuwe Anne&Max-locatie te bezoeken. 

Anne&Max is momenteel opzoek naar de mooiste locaties in Nederland, om nog meer gasten van onze huiskamers te kunnen laten genieten. Hiervoor zoeken wij enthousiaste franchisenemers. Maak jij dit jaar jouw droom van een eigen horecazaak waar? Meld je per mail aan voor dit inspirerende event bij franchiserecruiter Merel van Velzen via franchise@annemax.nl, of klik op onderstaande knop en laat je gegevens achter.

Informatie

Locatie

Bakkerstraat 50, 6811 EH Arnhem

Bekijk ook