De toekomstbestendige keukenmanager module van SimplyDelivery

De afgelopen jaren zien we dat de digitaliseringstrend een boost heeft gekregen in de horeca. Er is binnen de restaurants en bezorgbedrijven een groeiende vraag naar digitale oplossingen om veilig te ondernemen.

Ook in de keuken van deze horeca bedrijven zie je de digitalisering terug, keukenapparatuur wordt steeds slimmer en papieren bonnen zijn verleden tijd. SimplyDelivery speelt in op deze digitaliseringstrend door een keukenmanager module aan te bieden. Deze keukenmanager zorgt ervoor dat processen in de keuken worden geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Met de SimplyKitchen keukenmanager krijg je alle bestellingen binnen op keukenschermen in plaats van op de papieren bonnetjes. 

Met de keukenmanager module kan je verschillende stations en workflows instellen zodat jouw medewerkers het gerecht precies op het juiste moment zien. Stel bijvoorbeeld een warme- en een koude kant in, zodat warme producten zoals pizza’s en burgers zichtbaar zijn bij de warme kant en drankjes bij de koude kant. Wanneer alle artikelen gereed zijn, worden deze doorgestuurd naar het inpak station. Per werkstation kan je ook de status van de andere stations zien. Zo weet je precies op welk moment je moet beginnen met het maken van jouw gerecht. 

Keukenmodule

 

De keukenmanager kan op intelligente wijze bepaalde bestellingen combineren en zelf automatisch toewijzen aan een bezorger die gebruik maakt van de drivers-app. De keukenmanager stuurt de bestelling en de adresgegevens van de klant dan door naar de mobiele telefoon van de bezorgers. Daarnaast is de keukenmanager gekoppeld met de bestel webshop, klanten hebben daarom de mogelijkheid om de status van hun bestelling te zien. Dit heeft een positief effect op de beoordeling van de dienst.

Ten slotte maakt het intelligente keukensysteem gedetailleerde analyses en statistieken over de personeelsefficiëntie mogelijk. Zo kan je precies zien welk werkstation een langere bereidingstijd heeft en welke medewerker vast loopt bij bepaalde bestellingen. Op deze manier kunnen processen in de keuken door middel verschillende statistieken geoptimaliseerd worden. 

Wil je ook gebruik maken van de keukenmanager module? Laat ons het keukenproces van jouw franchise organisatie weten, en wij zullen de keukenmanager binnen jouw bedrijf implementeren. Het enige wat je nodig hebt is een tablet of scherm die verbonden is op de wifi. Eutronix, partner van SimplyDelivery biedt stof & waterdichte schermen met touchscreen die speciaal bedoeld zijn voor het gebruik in de keuken. 

Lees meer over:
Maik Kruiswijk Adviseur bij Sides Maik Kruiswijk
Adviseur bij Sides
Stel je vraag aan Maik Kruiswijk
CAPTCHA