Zoekt u franchisenemers? Doe mee aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t!

De franchisebeurs Onderneem ‘t! is de plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen en om op een laagdrempelige manier in contact te komen met diverse franchiseformules. Jaarlijks trekt de beurs ruim 1.500 bezoekers.

In 2021 vindt de Franchisebeurs plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 september in Hart van Holland in Nijkerk. 

Waarom deelnemen aan de Franchisebeurs?

Deelnemen aan de Franchisebeurs biedt u een combinatie van drie verschillende communicatie facetten. En juist die combinatie maakt dat het deelnemen u unieke kansen biedt;

  • Face-to-face contact
  • Beïnvloeding van alle zintuigen.
  • 3-dimensionale presentatiemogelijkheden

Deelnemen aan de Franchisebeurs biedt u dus unieke mogelijkheden om op onderscheidende wijze te communiceren! In “6 redenen waarom u op de Franchisebeurs Onderneem ‘t moet staan!” bespreken we deze redenen uitgebreid.

Deelnemen met uw formule aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t!?

De standhouders zijn franchiseformules uit alle branches, van sport en retail tot food, horeca en dienstverlening. Formules die dit jaar deelnemen zijn onder andere; Anytime Fitness en FEBO. Ook specialisten uit de franchisebranche nemen deel aan de beurs, bijvoorbeeld: Koelewijn & Partners en Ludwig & Van Dam advocaten.

Ervaringen van standhouders

“De beurs heeft ons geen windeieren gelegd. Op de beurs zijn we in contact gekomen met een grote groep potentiële ondernemers. Vanuit deze geïnteresseerden hebben we 3 franchiseovereenkomsten gesloten met franchisenemers die inmiddels van start zijn gegaan in Tiel, Eindhoven Woensel en Apeldoorn.” - projectmanager Moreno Soe-Ag-Nie van Jamin

Ervaringen van bezoekers

“Ik twijfel nog; ga ik zelf een formule ontwikkelen of sluit ik mij aan bij een franchiseformule? Maar het beursbezoek heeft mij wel geholpen, ik weet namelijk hoe bepaalde formules waarin ik geïnteresseerd ben in de wedstrijd staan. En wat ik echt goed vind, is dat de meeste standhouders negen van de tien vragen uitgebreid beantwoorden. Daar heb je wat aan.” - bezoeker Jeroen Sop.

Wilt u ook deelnemen of heeft u vragen over deelname? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met uw op.

Bekijk hier de film over de Franchisebeurs Onderneem 't! 2019