Staycation?

Met Jamin paspoort toch de wereld over!

Nu we massaal in Nederland blijven deze zomer komt Jamin met een creatieve oplossing om klanten toch het ultieme vakantiegevoel te laten beleven. Jamin geeft in alle winkels unieke Jamin paspoorten uit waarmee je de hele zomer lang toegang hebt tot gratis lekkers, zomerse goodies en challenges.

Als je ‘m uit je zakken haalt, zou je zeggen dat het een echt paspoort is. Zo eentje waarmee je deze zomer ook op Schiphol bij de douane had gestaan. Alleen dit paspoort is een stuk lekkerder want klanten kunnen er wekenlang gratis lekkers mee ophalen in de Jamin-winkels. Ook biedt het toegang tot grappige recepten (denk aan een Cheetosti, een cheesy Cheetos Tosti), challenges en winacties. Daarnaast staat het ook vol met snack hits en rages van over de hele wereld.

Elke keer als men met het paspoort naar de winkel komt, ontvang je een stempel. Als alle stempels zijn verzameld, dingt men mee voor de hoofdprijs. Een privé retourvlucht naar de favoriete Jamin-winkel van de klant waar hij/zij ter plekke een knalroze reiskoffer tot de nok toe mag vullen met snoep.

Jamin paspoort
Bekijk ook