FHC Formulebeheer viert 25 jarig jubileum

Afgelopen maandag sloot FHC Formulebeheer het 25-jarig jubileumjaar af met een festival in the Garden of Amsterdam. Bij binnenkomst liepen de 225 gasten door een memory lane met beelden van 25 jaar FHC Formulebeheer. 

Het officiële programma werd gestart met een video vol FHC momenten en een welkomstwoord door Wim Markwat, oprichter van het bedrijf en Ralph Markwat, de huidige directeur. 

‘s Avonds vond de jaarlijkse prijsuitreiking van ondernemer van het jaar plaats. De volgende winnaars werden uitgeroepen:

Beste Vital4Skool 

Ayse Kiliç, Vital4Skool Sancta Maria en KSH. “Ayse verdient deze prijs, omdat zij uitblinkt in de presentatie van haar assortiment. Maar bovenal vanwege haar presentaties op banqueting gebied. De medewerkers van de 
schoollocaties waar zij werkt weten haar te vinden vinden voor de catering van allerlei evenementen.”

Beste Foodmaster 

Loes Helling, Foodmaster Boskoop. “Loes is krap twee jaar onderneemster, maar scoort op bijna alle onderdelen van deze verkiezing het hoogste. Zowel de gastvrijheid in de zaak als de bezorging heeft zij voor elkaar.”

“Ik heb het niet zien aankomen, ik ga namelijk nog helemaal niet zo lang mee”, aldus Loes Helling.

Beste Family 

Yunce en Ya-Lin Yang, Family Beverwijk. “Yunce wint de prijs voor beste Family vanwege zijn goede scores op gastvrijheid en hygiëne. Zijn vestiging recentelijk geheel verbouwd om gasten nog beter te kunnen ontvangen. Deze ondernemer zet zich daarnaast al jaren in voor de formule middels zijn deelname aan de franchiseraad.”

Delivery award 

Pascal Pelkman en Wijnand Commijs, Foodmaster Vlissingen en Middelburg. “Deze ondernemers bezorgen inmiddels een aantal jaar. In deze jaren is hun bezorgservice constant in ontwikkeling. Zo streven zij naar een steeds hogere klanttevredenheid. Hierbij wordt naar ieder detail gekeken, tot aan het meeleveren van een pepermuntje bij de bestelling.”