RetailScience

 

RetailScience! Het platform waar al jouw in- en externe data samenkomt en analyses in een handomdraai gemaakt zijn.

RetailScience is een Analyse- en DataScience Platform in de Cloud die het mogelijk maakt, zonder IT-kennis, de juiste inzichten te creëren. 
 
In jouw applicaties schuilen schatten aan informatie die we automatisch samenvoegen met social media en andere internetbronnen. 

  • SELECT YOUR DATASETS
  • ADD YOUR SOCIALS
  • PLAY WITH YOUR DATA
  • VISUALIZE
  • ADD ADVANCED ANALYTICS
  • ADD MACHINE LEARNING
  • MAKE PREDICTIONS

Al jouw data

RetailScience maakt gebruik van de laatste technologieën data beschikbaar te maken voor jouw als gebruiker. 

We integreren standaard met alle point of sales systemen. Je website-informatie koppelen? Je Google Analytics is beschikbaar! De lijst met databronnen en integratie services zijn praktisch onuitputtelijk.

We maken gebruik van diverse integratie services, RESTAPI's, ETL-technologie, etc. om alle data die voor jouw relevant is beschikbaar te stellen.

Wil je zelf data toevoegen om een bepaalde analyse te maken?

Upload je spreadsheet of connect je dropbox en selecteer je bestanden (je aanpassingen worden automatisch doorgevoerd!)
 

Retail Science

Het weer

RetailScience zorgt ervoor dat alle informatie beschikbaar is op jouw analyse platform. 

Wat is de invloed van het weer op de verschillende verkoopvestingen, en bij welk weerbeeld doen welke productgroepen het beter?
 
Omdat we de verkopen koppelen aan het weer uit het verleden, kunnen we nog beter de verkopen te forecasten op basis van de weersverwachtingen.

Met RetailScience ben je in staat om eenvoudig big databronnen, zoals het weer, te koppelen aan je eigen data. Dit geeft pas echt zinvolle inzichten.

Retail Science

Passanten

Je wilt weten hoeveel mensen er langs je fysieke winkel passeren en hoeveel er overgaan tot aankoop. Als je gebruik maakt van beacons kunnen wij deze data inlezen. Als je dit niet doet dan kan Google Popular Times goede indrukken geven van het passanten beeld per winkel per tijdstip.

Beacons

Door de beacons verzamelde data te combineren met andere bronnen, zoals je verkoopdata en/of het weer, krijg je pas echt inzichten!

Retail Science

Point of sales

Zoveel winkelformules zoveel Point Of Sales systemen. Wij bij RetailScience hebben het werk alvast voor jou gedaan. Of je nu een of meerdere POS-systemen gebruikt dat maakt niet uit. Wij laden alle data vanuit je POS naar onze datalake en vanaf daar gaan we er pas echt zinvolle dingen mee doen.

Maak hiërarchieën van winkels of je eigen rapportage hiërarchie voor producten. Onafhankelijk van het POS-systeem ben je vrij om met je data aan de slag te gaan.

Retail Science

NCR, Oracle, Lightspeed, etc

Afhankelijk van het systeem en natuurlijk welke modules je gebruikt hebben we API's, webhooks, ETL etc ontwikkeld. Voor jouw als analist is het belangrijkste dat jij de data beschikbaar krijgt en het liefst real-time!

Retailscience maakt het mogelijk om echte inzichten te krijgen uit jouw POS-data.

Retail Science
Sihem Mohib - Retailscience
Business Development Manager
sihemmohib@retailscience.nl +31 611 339 777
Stel je vraag!