De Groot - grootsgedrukt.nl

De Groot - grootsgedrukt.nl in het idyllische Goudriaan is een drukker van formaat. Van kleine tot grote oplages, voor stichtingen en multinationals.

Wat u ook wilt drukken, druk het groots én milieubewust bij een zeer ervaren drukker die toch klein en persoonlijk in de omgang is gebleven. De onderneming ontzorgt haar opdrachtgevers graag volledig door het hele proces over te nemen: van bestelling tot verpakking, opslag en levering. 

Hoogste kwaliteit

U kunt het zo gek niet bedenken of we pakken het aan: van visitekaartje tot flyer en van kalender tot glossy magazine. Alle formaten onder één dak en altijd in de hoogste kwaliteit! “Zelfs het unieke, haarscherpe A0-posters en ander grootformaat drukwerk”, vertelt Accountmanager Dick Hoekman. Nadat het drukwerk van de persen is gerold, ondergaat het vaak nog een verdere bewerking. Daarnaast verzorgen we in overleg de postale verwerking, zodat u het drukwerk onmiddellijk geadresseerd aan uw doelgroep kunt versturen.

Ontzorgen van bedrijven

Ook zaken die niet direct tot het drukproces behoren, kan De Groot - grootsgedrukt.nl haar klanten uit handen nemen. Dick: “Wij ontzorgen de opdrachtgever volledig door naast het voorraadbeheer, eveneens de fulfillment over te nemen. Dit is met name voor franchiseorganisatie met meerdere vestigingen interessant. Elke vestiging kan met één druk op de knop drukwerk in dezelfde huisstijl afroepen. Het is voor elk filiaal zelfs mogelijk om bedrijfseigen kenmerken aan het template toe te voegen. Vervolgens komen wij het op de gewenste locatie bezorgen.”

Persoonlijk advies

Niets gaat ons te ver en we gaan keer op keer voor het hoogst haalbare. Met passie en gedrevenheid voor het vak geven onze adviseurs u passend drukwerkadvies en staan ze altijd persoonlijk voor u klaar. “Wat u ook wilt drukken, druk het groots!” De belangrijkste doelen blijven daarbij: een hoogwaardige kwaliteit en een tevreden klant! 

Contact

De Groot - grootsgedrukt.nl
Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan
+31 (0)183 58 33 33
info@grootsgedrukt.nl
www.grootsgedrukt.nl 

Stel je vraag!