Digihero

Dit zijn wij

De alles-in-één partner voor MKB bedrijven met een standaard ICT-vraagstuk. En daar zijn we trots op! We weten wat er speelt en wat jij nodig hebt om jouw vak uit te oefenen.

Meer tijd voor ondernemen

Franchise is een prachtige vorm van ondernemen, maar als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Je bedrijfsvoering moet in orde zijn, de veranderingen op de markt moeten in de gaten worden gehouden, het opstellen en bereiken van de kwartaaldoelen en meer. Kortom, de schoorsteen moet roken! Wat is er dan makkelijker dan één betrouwbare partij waar je al jouw ICT-gerelateerde vragen neer kunt leggen?

Alles onder één dak

We hebben alle ICT-zaken onder één dak. Zo leveren we VoIP-telefonie, internet en clouddiensten. Maar ook geavanceerde kassasystemen van Lightspeed, (draadloze) alarmsystemen en diverse pinoplossingen. We zorgen ervoor dat de ICT in orde is, zodat jij je kunt blijven focussen op je vak. We blijven ons ontwikkelen op het gebied van ICT en zorgen voor een up-to-date en een veilige toekomst.

Zij gingen je voor

Bekende landelijke franchiseketens zoals o.a. Hubo, MultiVlaai, WAAR en Jamin kunnen we tot ons klantenbestand rekenen. Ze kregen advies en een luisterend oor, onderhoud en installatie door onze eigen technici, één overzichtelijke factuur van alle diensten en een vaste klantenservice medewerker voor support en administratie. Digihero is dé alles-in-één partner voor franchiseondernemingen.

We zijn je graag van dienst

Samen komen we tot de oplossing die bij jouw onderneming past. En na het gesprek doen we je een superscherp aanbod. Meer informatie? Maak een afspraak door het formulier hiernaast in te vullen. We komen graag bij je langs op locatie voor een oriënterend gesprek.
 

Stel je vraag!