Profile de Fietsspecialist

  Profile ‘de Fietsspecialist’ is met circa 150 vestigingen in Nederland, België en Duitsland de bekendste keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. Profile ‘de Fietsspecialist’ staat bekend als een winkel waar je fietsen en fietsaccessoires van een goede kwaliteit kunt kopen. De service en kwaliteit staat er hoog in het vaandel. Onze doelgroep ziet Profile ‘de Fietsspecialist’ als een gedegen fietsenwinkel met een breed assortiment van A-merken. Inclusief een professionele werkplaats waar de fietsen worden gerepareerd en onderhouden.

  Consumenten verwachten van u service, vakmanschap, kwaliteit en advies. Ze mogen dus méér verwachten dan producten met scherpe prijzen. Dat doen we door de consumenten continue te tonen dat u als Profile ondernemer dé fietsspecialist bent door in alle uitingen aandacht  te geven aan onze 4 focuspunten:

  Méér vakkennis      We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Met deze vakkennis schrijven we informatieve artikelen voor de website en social media, zoals bijvoorbeeld de techniek van de elektrische fiets.
  Méér service     We geven de consument niet alleen een goede service. We maken het ook heel tastbaar door middel van de Profile servicepas waar alle service zichtbaar wordt zoals een tegoed voor een onderhoudsbeurt of het meegeven van een gratis leenfiets bij reparatie.
  Méér zekerheid    Als de consument bij Profile ‘de Fietsspecialist’ koopt, weet hij voor 100% zeker dat hij krijgt wat hij verwacht. Bijvoorbeeld altijd drie jaar garantie op alle reparaties. Als de consument kiest voor Profile, dan kiest hij of zij voor zorgeloos fietsen.
  Méér keuze    Topkwaliteit staat bij Profile ‘de Fietsspecialist’ voorop! In het ruime assortiment A-merk fietsen vindt de consument altijd een fiets die bij hem of haar past. Maar het draait natuurlijk niet alleen om fietsen, maar ook om de onderdelen en accessoires. Daarom biedt Profile de consument een zeer uitgebreid assortiment aan.
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  150
  Waarvan franchise
  56
  Entreegeld
  €250
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000
  NFV lid
  Ja