The Avocado Show

  Droom je van je eigen avocadorestaurant? Dit is je kans! Sluit je aan bij The Avocado Show en word franchisenemer van deze succesvolle internationale formule.

  Over The Avocado Show

  The Avocado Show is dé hotspot voor avocadoliefhebbers en foodies, en staat bekend om Pretty Healthy Food: prachtige en heerlijke gerechten gemaakt met duurzame avocado’s. Ontbijt, brunch, lunch of diner, The Avocado Show staat elk moment van de dag klaar om iedereen zijn avo cravings te stillen. Het concept biedt een unieke ervaring waarbij alles draait om de wow-factor van deze veelzijdige superfood en is sinds de eerste opening in Amsterdam in 2017, een wereldwijd fenomeen geworden. Er zijn momenteel meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en binnenkort zullen nieuwe steden in Europa aan deze lijst toegevoegd worden.

  Franchisekansen bij The Avocado Show

  Wil je deel uitmaken van deze avocadorevolutie in Nederland? The Avocado Show zoekt gedreven ondernemers in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven die net zo gepassioneerd zijn over avocado’s als dat wij zijn. Dit partnerschap biedt de unieke kans om de kracht van een sterk merk en een succesvol restaurantconcept te combineren met jouw persoonlijke kennis, ervaring en ondernemersgeest. Beschik jij over het DNA van The Avocado Show en de gedrevenheid van een echte ondernemer? Dan nodigt The Avocado Show jou uit om deel te nemen aan deze spannende groeifase!

  Ondersteuning en training voor franchisenemers

  Bij de start ontvangt elke single-unit franchisenemer een volledige managementtraining direct in de restaurants van The Avocado Show. Deze intensieve training bereidt de franchisenemers voor op het succesvol beheren van hun eigen vestiging door hen te voorzien van diepgaande kennis en vaardigheden in alle aspecten van de avocado en het restaurantmanagement daarom heen.

  Na de initiële openingsfase ontvangt elke franchisenemer een uitgebreide training voor al het personeel in hun restaurant. Deze training vindt plaats voor de opening en gaat door in de eerste dagen na de opening, om te zorgen voor een soepele start en optimale gastenservice. Naast deze training biedt The Avocado Show doorlopende ondersteuning op het gebied van operaties, marketing, financiën en de mogelijkheid tot uitbreiding. Deze continue ondersteuning verzekert dat franchisenemers niet alleen goed van start gaan, maar ook op lange termijn succesvol te blijven binnen de formule van The Avocado Show.

  Profiel van de ideale franchisenemer

  • Sterke verbondenheid: Een sterke affiniteit met het concept, de doelstellingen en de waarden van The Avocado Show.
  • Ervaring in ondernemerschap: Aantoonbare ervaring met ondernemen en/of bedrijfsontwikkeling is vereist.
  • Operationele kennis: Ervaring in de operationele kant van de restaurantsector is een pre.
  • Flexibiliteit in werkwijze: Bereid en in staat om zowel als zelfstandige ondernemer als binnen een franchise systeem te opereren.
  • Lokaal netwerk: Een goed ontwikkeld netwerk van lokale partners, autoriteiten en invloedrijke personen.
  • Juridische kennis: Uitgebreide kennis van de lokale wetgeving op het gebied van onroerend goed, ontwikkeling en arbeidsrecht alsook voedselveiligheid en hygiënecodes
  • Motivatie en toewijding: De drive om een succesvolle en winstgevende operatie te ontwikkelen en te onderhouden.
  • Taalvaardigheden: Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Financiële middelen: Toegang tot voldoende kapitaal om te investeren in jouw toekomst met The Avocado Show.

  Ben je klaar om deel uit te maken van een uniek en dynamisch restaurantconcept? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met The Avocado Show! Ze vertellen je graag alles over de unieke kans die The Avocado Show te bieden heeft.

  Het verhaal

  The Avocado Show is ontstaan uit een idee van twee vrienden om in Amsterdam een uniek restaurantconcept te creëren dat zich richt op 'Pretty Healthy Food'. Het concept werd snel populair door de Instagramwaardige gerechten.

  De missie en visie van The Avocado Show

  De visie van The Avocado Show is om het toonaangevende avocadomerk wereldwijd te worden. De missie van The Avocado Show is om vreugde te brengen aan avocadoliefhebbers door plezier, innovatie en duurzaamheid in elke ervaring te verweven.

  De kernwaarden

  Bij The Avocado Show worden visueel indrukwekkende en ongelooflijk smakelijke kenmerkgerechten geserveerd, bereid met liefde uit duurzame en maatschappelijk verantwoorde avocado's. Of het nu gaat om ontbijt, brunch, lunch, (laat) diner, bezorging of afhaal, The Avocado Show staat klaar om aan alle avocadobehoeften te voldoen.

  Doelstellingen

  Op korte termijn streeft The Avocado Show ernaar om het merk in Nederland te laten groeien met franchisenemers, de aanwezigheid in Duitsland uit te breiden, en op de middellange tot lange termijn uit te breiden in strategische regio's buiten Europa.

  Duurzaamheid bij de kern

  The Avocado Show zet zich vanaf dag één in voor duurzaam geteelde avocado's. In samenwerking met verantwoordelijke boerderijen en leveranciers gebruiken we technieken zoals druppelirrigatie, slimme compostering, herbebossing en het benutten van natuurlijke klimaten. De leveranciers uit Chili, Mexico, Peru, Spanje en Zuid-Afrika zorgen voor rijpe en eerlijke avocado’s.

  Belangrijk is ook dat The Avocado Show samenwerkt met boerderijen die investeren in hun werknemers en lokale gemeenschappen, omdat dit de juiste aanpak is. 

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Waarvan franchise
  4
  Entreegeld
  €35.000
  Franchise fee
  6%
  Andere vergoedingen
  Marketing fee: 2%
  Totale investering
  €650.000
  Benodigd eigen vermogen
  €0