Themabijeenkomst E-commerce & Social Media

Franchise+ organiseert in samenwerking met Köster Advocaten & Vitaminstore de gratis themabijeenkomst over E-commerce & Social Media. De bijeenkomst zal gehouden worden op dinsdag 18 april 2017 bij Köster Advocaten in Haarlem.

Er is veel te doen rondom deze onderwerpen. Hoe profileer je je als formule via Social Media? Hoe zorg je ervoor dat franchisenemers hun uitingen op online verkoopkanalen conform de formule richtlijnen doen? Wat te doen als een franchisenemer een eigen website wil beginnen? Mag je als franchisegever voorwaarden stellen aan de online activiteiten van je franchisenemers? Welke afspraken maak je met je franchisenemer over de social media account van de franchisenemer als de franchiseovereenkomst eindigt? En hoe reageer je op negatieve berichtgeving op Social Media? Kortom, vragen te over.

De bedoeling van de bijeenkomst is dat deze interactief zal zijn. In het 1e gedeelte van de bijeenkomst zullen Myrthe Steenhuis & Linda Relouw de juridische grenzen aangeven, waarbij zij graag met u van gedachten wisselen over hoe deze grenzen zich verhouden tot de praktijk. Tijdens het 2e gedeelte zal Alain Vermeulen van Vitaminstore uitleggen hoe zij omgaan met E-commerce & Social Media. De middag wordt afgesloten met een informele borrel.

Het programma:   

15:45 uur          Ontvangst 
16:15 uur          Juridisch kader door Myrthe Steenhuis & Linda Relouw, Köster Advocaten 
17.00 uur          Praktijkcase door de Vitaminstore 
17.45 uur          Vragen en discussie 
18:00 uur          Borrel 

Locatie: Kantoor Köster Advocaten, Dreef 22 in Haarlem. 
  
Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor franchisegevers. U kunt zich kosteloos aanmelden door u hieronder in te schrijven. Indien u vooraf al vragen heeft, horen wij dat graag via info@franchiseplus.nl zodat wij deze in onze voorbereiding mee kunnen nemen.

Informatie

Locatie

Haarlem