Open dag Spare Rib Express Nijverdal

Ontdek de smaakvolle kansen die ondernemen met Spare Rib Express je biedt tijdens onze open dag in Nijverdal op zaterdag 30 maart 2024. Dit is jouw uitgelezen kans om niet alleen de unieke smaken van onze bekende spare ribs te ervaren, maar ook om een diepgaande blik te werpen op wat het inhoudt om deel uit te maken van onze succesvolle franchiseformule.

De dag ziet er als volgt uit:

  • De deuren openen om 13.00 uur, waarbij we je zullen verwelkomen met een verfrissend welkomstdrankje met lekkernij. Dit is het perfecte begin van een inspirerende middag waarin de wereld van het ondernemen bij Spare Rib Express centraal staat.
  • Na de ontvangst neem je deel aan een boeiende presentatie over het ondernemerschap binnen de Spare Rib Express familie. Ontdek uit eerste hand de voordelen, de ondersteuning en de groeimogelijkheden die wij onze franchisenemers bieden. Dit is een unieke kans om al je vragen direct te stellen aan een ervaren franchisenemer en onze Manager Operations, die diepgaand inzicht zullen bieden in de dagelijkse praktijk van het runnen van een Spare Rib Express vestiging.
  • Aansluitend aan de Q&A sessie nodigen we je uit voor een exclusieve proeverij. Ervaar zelf de kwaliteit en diversiteit van ons culinaire aanbod, waarbij je een voorproefje krijgt van de gerechten die onze klanten keer op keer weten te waarderen.

Deze open dag is meer dan een kennismaking; het is een eerste stap naar een mogelijke toekomst vol smaakvolle successen. Of je nu gepassioneerd bent over de horeca, op zoek bent naar een nieuwe ondernemersuitdaging of simpelweg gefascineerd bent door ons concept, wij nodigen je uit om deze unieke ervaring met ons te delen

Ontdek hoe jij onderdeel kunt worden van ons groeiende netwerk en hoe onze formule jouw ondernemersdroom kan verwezenlijken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Nijverdal en samen te proeven van wat de toekomst te bieden heeft!

Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan via onderstaande knop!

Informatie

Locatie

Spare Rib Express Nijverdal (Rijssensestraat 125, 7441 AB Nijverdal)

Bekijk ook