Open dag New York Pizza: Kom naar Eindhoven voor de franchise-informatiemiddag!

Op zaterdag 24 februari 2024 organiseert New York Pizza in Eindhoven een informatiemiddag over het ondernemen met New York Pizza.

Uit vooronderzoek is gebleken dat er nog grote kansen liggen voor New York Pizza in Zuid-Nederland, maar ook daarbuiten. Voor 2024 heeft New York Pizza een unieke aanbieding. New York Pizza investeert namelijk minimaal 40.000 euro mee bij de opening van een nieuwe locatie. Deze investering wordt gedaan doormiddel van een bouwkorting en een marketingbudget. Er zijn nog 25 plaatsen te vergeven met deze unieke deal. Altijd al ondernemer willen worden? Wacht niet langer en schrijf je in voor de open dag in Eindhoven via de onderstaande link en maak gebruik van deze unieke kans. Tijdens de open dag vertelt New York Pizza jou graag meer over het ondernemen met New York Pizza en de deal.

Link inschrijfformulier: Klik hier

Enkele voorbeelden waar New York Pizza zich nog wil vestigen zijn bijvoorbeeld Druten, Vlijmen, Eersel, Bladel en Venlo, maar naast deze kansen hebben wij nog meer dan 25 kansen in Nederland.

In de regio Noord – Brabant heeft New York Pizza ook nog enkele overnames beschikbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn Geldrop, Waalwijk, Vught en Den Bosch.

Wil je alvast een voorproefje zien van een succesvolle winkel opening? Bekijk de onderstaande video over de opening van Breda IV door onze ondernemer Redouan Ahbiti.

https://www.youtube.com/watch?v=XekTimt3mOE

Programma

12.00 - 12.30 uur: Inloop
12.30 - 13.15 uur: Presentatie over ondernemen met New York Pizza 
13.15 - 14.00 uur: Zelf pizza’s bakken onder begeleiding van franchisenemers
14.00 - 15.00 uur: Vraag & Antwoord met bestaande franchisenemers en Business Developers 

Kom naar de open dag en ontdek of franchisen bij New York Pizza iets voor jou is!

Informatie

Locatie

Willemstraat 58E, 5616 GE Eindhoven

Bekijk ook